Εκλογές 2004

  Δημοσιεύτηκε: 17 Μάρτιος 2004

  Η Νεολαία του Ελληνικού Μετώπου (Ν.Ε.Μ.), μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαρτίου, δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει ακόμα πιο δυναμικά με μεγαλύτερο πείσμα και αυταπάρνηση το παρόν, στους εθνικούς αγώνες που μας περιμένουν.

  Δημοσιεύτηκε: 11 Μάρτιος 2004

  Και τώρα που «έφυγε το ΠΑΣΟΚ, τι»; Αυτό πρέπει να είναι το ερώτημα που καλούμεθα να απαντήσουμε όλοι, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής τοποθετήσεως. Και αυτό το ερώτημα δεν έχει ως σκοπό να δικαιολογήσει την απαράδεκτη πολιτική του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Εμείς οι εθνικιστές γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την «αποστολή» του Γ.Παπανδρέου.

  Δημοσιεύτηκε: 04 Μάρτιος 2004

  Ουδείς περίμενε ότι την Τετάρτη 3 Μαρτίου, μέσα στην βροχή και το κρύο, εκατοντάδες εθνικιστές της Αθήνας θα βρίσκονταν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από το άγαλμα του Αρχιστράτηγου της Εθνεγερσίας, για να ακούσουν τον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη.

  Δημοσιεύτηκε: 29 Φεβρουάριος 2004

  Λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης παραχώρησε συνέντευξη στις «Ελληνικές Γραμμές» και τοποθετήθηκε επάνω σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Ελληνικό πατριωτικό κίνημα: ο σκοπός της συμμετοχής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στις βουλευτικές εκλογές, οι αντιφάσεις και η σχέση του ΛΑ.Ο.Σ. με το πολιτικό κατεστημένο, ο σιωνισμός και ο αντισιωνιστικός λόγος, οι προοπτικές μιας πατριωτικής διακυβέρνησης, και η ανάπτυξη του ευρωπαϊκού εθνικισμού. Αυτά και πολλά άλλα ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησής μας με τον κ. Βορίδη, και θεωρούμε πως η ανάγνωση των ευθύτατων απαντήσεών του θα βοηθήσει πολλούς πατριώτες εκλογείς να διαμορφώσουν άποψη.

  Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουάριος 2004

  Η Ν.Ο. Πειραιώς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ πραγματοποίησε στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Mistral μία καταπληκτική προεκλογική εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη. Εκδήλωση που θα την ζήλευαν ακόμη και πολύ «μεγαλύτερα» κόμματα για την οργάνωση και την προσέλευση του κόσμου.

  Δημοσιεύτηκε: 25 Φεβρουάριος 2004

  Σε πλειοδοσία φιλο-μεταναστευτικών υποσχέσεων προς τους αλλοδαπούς επιδίδονται τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου. Μετά το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της Αριστεράς, τώρα και η Νέα Δημοκρατία με τακτικές ολοσέλιδες διαφημίσεις στα αλβανικά (!!) στην αλβανική εφημερίδα Gazeta e Athines οραματίζεται την «πολυ-πολιτιστική» Ελλάδα. Από το περιεχόμενο των διαφημίσεων είναι προφανές πως οι θέσεις της ΝΔ για την μετανάστευση, όχι απλώς ταυτίζονται, αλλά ξεπερνούν αυτές των υπόλοιπων κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.

  Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουάριος 2004

  Αν θα έπρεπε να ψάξουμε σήμερα για να βρούμε ένα πολιτικό κίνημα που μπορεί να εκφράσει την ζωντάνια, την επαναστατικότητα και την δυναμική που θα πρέπει να χαρακτηρίζει την νεολαία κάθε εποχής, τότε θα καταλήγαμε στο Εθνικιστικό κίνημα και κατ' επέκταση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουάριος 2004

  Για όσους το έχουν ξεχάσει, οι εκλογές της 7ης Μαρτίου γίνονται πρόωρα με την επίκληση της αντιμετώπισης "ύψιστου εθνικού θέματος" και πιο συγκεκριμένα του Κυπριακού. Περιέργως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τηρούν απόλυτη σιγή για το Κυπριακό και την εξωτερική πολιτική γενικότερα. Οι λόγοι θα γίνουν κατανοητοί, αν εξετάσουμε με προσοχή τις θέσεις των δύο κομμάτων.