Εκλογές 2023

  Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούλιος 2023

  Τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 «ξάφνιασαν» πολλούς Έλληνες. Στην βουλή εισήλθαν τρία πατριωτικά κόμματα με συνολικά 34 βουλευτές. Και όλοι μαζί, και τα τρία κόμματα που δεν μπήκαν στην Βουλή, κατέγραψαν ποσοστό 13,75%. Δηλαδή 716.685 ψηφοφόροι.

  Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούνιος 2023

  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ίσως ωστόσο, να είναι αρκετός για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, το οποίο επιτηδευμένα αποκρύπτουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, όπως και οι διάφοροι «αναλυτές». Στην Βουλή υπάρχει χώρος και για τρίτο πατριωτικό κόμμα.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Μάιος 2023

  Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Bουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ότι από αυτήν απουσιάζει ένα κόμμα της Δεξιάς, ίσως να λέγαμε καλύτερα ένα κόμμα συντηρητικό, δηλαδή αξίες με τις οποίες πορεύθηκε διαχρονικά ο Ελληνισμός.

  Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2023

  Ενίοτε η ψήφος σε εκλογές μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση για το μέλλον μιας χώρας. Σε αυτές τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι ψηφοφόροι, που τα έχουν πάρει στο κρανίο, το πάνε γιόλο, και ως αποτέλεσμα η πολιτική διαδικασία μετατρέπεται σε μια σειρά φυσικών καταστροφών.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Μάιος 2023

  Υπάρχουν κάποια κόμματα, κοινοβουλευτικά και μη, τα οποία συστηματικά και με κάθε ευκαιρία ρυπαίνουν τις πόλεις με πλήθος αφισών, πανό, φυλλαδίων, αυτοκόλλητων κ.λπ. Αυτά κατά κανόνα προέρχονται από τον χώρο της λεγόμενης Αριστεράς.

  Δημοσιεύτηκε: 12 Απρίλιος 2023

  Πόσοι άραγε από τους ψηφοφόρους, που θα προσέλθουν στις κάλπες την 21η Μαΐου, γνωρίζουν ότι μία βραδυφλεγής βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει τα επόμενα χρόνια στην ελληνική οικονομία;