Η ώρα της μεγάλης ευθύνης

 • Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούλιος 2023

  Αγαπητοί φίλοι, αγαπημένοι συναγωνιστές,

  Τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 «ξάφνιασαν» πολλούς Έλληνες. Στην βουλή εισήλθαν τρία πατριωτικά κόμματα με συνολικά 34 βουλευτές. Και όλοι μαζί, και τα τρία κόμματα που δεν μπήκαν στην Βουλή, κατέγραψαν ποσοστό 13,75%. Δηλαδή 716.685 ψηφοφόροι. Όλα αυτά για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.

  Αγαπητοί φίλοι, αγαπημένοι συναγωνιστές,

  Μετά από 50 χρόνια ιδεολογικής και πολιτικής ανυπαρξίας, ο ευγενής χώρος των εθνικών ιδεών, των παραδοσιακών αξιών, της Θρησκείας, της Οικογένειας, της Πατρίδας, καταφέραμε να φέρουμε όλοι μαζί αυτά τα αποτελέσματα, αυτήν την ανατροπή.

  Τώρα όμως είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για όλους. Πρέπει και οι 34 βουλευτές, και από τα τρία πατριωτικά κόμματα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να δομηθεί η ενότητα, όλοι μαζί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κοινή παραταξιακή βάση που έχει δημιουργηθεί, από πάνω από 700.000 ψηφοφόρους, που στην Βουλή θα ακούσουν τα ίδια «ναι» και τα ίδια «όχι» από όλους τους πατριώτες βουλευτές.

  Και έξω στην κοινωνία, με πρώτη δράση τις δημοτικές εκλογές, όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να σφυρηλατήσουμε την βάση της ενότητας. Όλοι μαζί να κτίσουμε την εθνική αντιπολίτευση, το ανάχωμα στον εκφυλισμό, τον εθνομηδενισμό και στον ανθρωπομηδενισμό. Αυτή είναι η προτεραιότητα όλων μας.

  Αυτό πρέπει όμως να περάσει μέσα από την Βουλή και τους βουλευτές. Αυτοί πρέπει να οι πρωτεργάτες σωτηρίας, πρέπει να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς, αρχηγισμούς, μικροδιαφορές και «προηγούμενα». Πρέπει να δώσουν το παράδειγμα για όλους, διότι «η διοίκηση ασκείται δια του παραδείγματος».

  Ζητάμε όλοι να τα βρούνε σιγά-σιγά, αλλά να συνεννοηθούν. Ο εχθρός είναι πανίσχυρος, κυρίαρχος και απέναντι σε ότι δίνει νόημα στην ζωή μας, σε όποιες αξίες έχουμε όλοι, γι’ αυτό πρέπει να ενώσουμε τα βλέμματα τις ψυχής μας για να φανούμε χρήσιμοι για την Ορθοδοξία, το Έθνος και την Ελευθερία, στον Έλληνα.

  Είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που μας χωρίζουν. Να είστε σίγουροι αγαπητοί πατριώτες βουλευτές, εάν πράξετε το πρέπον ως Έλληνες, η Πατρίς θα σας ευγνωμονεί.

  Κατηγορία: