Ελλάδα

  Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουάριος 2024

  Φαντάσου πως εργάζεσαι σε κάποιο υπόγειο στο Μαξίμου στο τμήμα Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς (ναι, σίγουρα υπάρχει τέτοιο τμήμα). Η περίπτωση του Πάνου Καμμένου είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το συγκεκριμένο τμήμα.

  Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβρουάριος 2024

  Η διαχείριση των αγροτικών κινητοποιήσεων από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις χαρακτηριζόταν διαχρονικά από μία νοοτροπία προσωρινών λύσεων.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Ιανουάριος 2024

  Το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα «ζευγάρια» είναι λογικό να έχει δημιουργήσει εντάσεις και οξείες αντιπαραθέσεις μέσα στο κόμμα της ΝΔ, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Ιανουάριος 2024

  Παρά την ασχήμια που κυριαρχεί γύρω μας, νομίζεις πως έχουν ποτέ σκεφτεί πως το να γκρεμίσεις την Αθήνα και να την ξαναχτίσεις σύμφωνα με την μπρουτάλ νεωτεριστική αρχιτεκτονική που ήταν της μόδας την δεκαετία του 1950 ήταν ένα τραγικό λάθος;

  Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκέμβριος 2023

  Πόσοι είναι πια αυτοί οι «γνωστοί στις Αρχές», που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, σκοτώνουν, ληστεύουν και βιάζουν ανενόχλητοι σε ολόκληρη την Ελλάδα; Με βάση ποιους νόμους αποφυλακίζονται για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δραστηριότητα;

  Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκέμβριος 2023

  Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ένα πολιτικά ασυγχώρητο λάθος στην τελευταία δημόσια παρέμβαση του, είπε την αλήθεια. Η τροπολογία των Αδωνο-Καιρίδηδων, η τροπολογία του αίσχους, συνοψίζει όσο τίποτε άλλο την παρακμή, το ψεύδος, τον κυνισμό και ταυτόχρονα τις ιδεοληψίες της πολιτικής μας τάξης.

   

  Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκέμβριος 2023

  Πόσοι άραγε τέτοιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη; Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πριν έναν χρόνο περίπου (σε έρευνα του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας), ανεβάζουν τον αριθμό των αλλοδαπών στην Ελλάδα σε 940.000.

  Δημοσιεύτηκε: 26 Νοέμβριος 2023

  Πως γίνεται ο υπουργός Οικονομικών να μπερδεύει τα έσοδα με τα κέρδη; Πως γίνεται επίσης να μπερδεύει τις δαπάνες με τα κέρδη; Ίσως η ασχετοσύνη του κ. Χατζηδάκη, με το ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά μιας επιχείρησης, να σχετίζεται με το βιογραφικό του.

  Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμβριος 2023

  Αυτό που οι εκπρόσωποι του απαξιωμένου στη συνείδηση των πολιτών πολιτικού συστήματος χαρακτηρίζουν ως «εξτρέμ» δεν είναι τίποτε άλλο από την συνείδηση των υπεύθυνων πολιτών. Αυτών που δεν ανέχονται την υποτίμηση της νοημοσύνης τους.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμβριος 2023

  Ο Κώστας Σημίτης είναι ο πρώτος που δοκίμασε τη συνταγή του «υποτάσσω τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μου στα εθνικά συμφέροντα των εταίρων» (βαφτίζοντάς τα ευρωπαϊκό συμφέρον) με την ελπίδα πως όταν τελειώσει η καριέρα στην Ελλάδα θα του δοθεί κάποια υψηλή θέση στις Βρυξέλλες.

  Σελίδες