Ελλάδα

  Δημοσιεύτηκε: 27 Ιούλιος 2022

  Οι δραματικές στιγμές που έζησαν και ζουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, εξαιτίας των πυρκαγιών που κατακαίνε το βιός τους και απειλούν τη ζωή τους, κυριάρχησαν για άλλα μια φορά στα δελτία ειδήσεων τέτοια εποχή. Δεν δόθηκε όμως η προσοχή που ίσως θα απαιτούταν σε μία σειρά από αρκετές «παράξενες» πυρκαγιές.

  Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλιος 2022

  Φαίνεται, όμως, ότι αυτά τα τρία χρόνια, μετά την ενθρόνιση Ελπιδοφόρου, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι της «ορθόδοξης» χριστιανικής εκκλησίας των ΗΠΑ. Τα νέα «ήθη» της μάλιστα ανέλαβε να τα μεταφέρει στην Ελλάδα, δίκην dealer, ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.

  Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλιος 2022

  Την 5η Ιουλίου 2015 η ελληνική Αριστερά έμελλε να επωμιστεί το δικό της «Κυπριακό», το οποίο την στιγμάτισε και θα την βαρύνει για πάντα. Η Αριστερά βαρύνεται ως εκλεγμένη κυβέρνηση με τον δικό της τραγικό Ιούλιο, του δημοψηφίσματος που η ίδια κήρυξε και η ίδια απαξίωσε.

  Δημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2022

  Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η ελληνική Βουλή ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της 19ης Μαΐου, οι περισσότεροι πανηγύρισαν που έστω και έπειτα από 75 χρόνια η ελληνική Πολιτεία έκανε το χρέος της στην μνήμη των 353.000 θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας.

  Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2022

  Εδώ και μερικές ημέρες λογικά θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ πιο ευχάριστα που «επανερχόμαστε σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα», αφού τα περισσότερα από τα μέτρα που είχαν ληφθεί, με αφορμή την πανδημία, δεν ισχύουν πια.

  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2022

  Την ώρα που εμείς έχουμε πρωθυπουργό που εμμέσως πιέζει την επιτροπή για την παραμονή ενός συμπαθέστατου, αλλά παρανόμως εισελθόντα μετανάστη, ο Ζεμούρ πρότεινε στην Γαλλία την δημιουργία Υπουργείου Επαναπατρισμού Παρανόμων Μεταναστών.

  Δημοσιεύτηκε: 30 Μάρτιος 2022

  Νιώθω την ανάγκη να γράψω σήμερα δυο λόγια για έναν άνθρωπο που από χθες δεν είναι πια δίπλα μας. Ο Ματθαίος Τσούγκας άφησε έντονο το επιστημονικό και κοινωνικό αποτύπωμά του όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη.

  Δημοσιεύτηκε: 26 Μάρτιος 2022

  Οι «διεθνείς εξελίξεις» έχουν πλέον αποκτήσει χαρακτηριστικά κουκλοθέατρου. Τουλάχιστον πέντε φίλοι μου, μου έλεγαν από όταν ξεκίνησε η αποκλιμάκωση των τιμών του πετρελαίου να γεμίσω το αμάξι, διότι «μπορεί να γινόταν κανένα μπαμ» στην Σαουδική Αραβία και να πάρουν ξανά οι τιμές την ανιούσα.

  Δημοσιεύτηκε: 08 Μάρτιος 2022

  Επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους. Είναι μια από τις πολλές αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με τον κορωνοϊό και για την οποία δεν υπάρχει επιστημονική βάση.

  Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβρουάριος 2022

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό; Και η ΝΔ είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, και η ΝΔ θέλει η Ελλάδα να μετατραπεί σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μια από τις πολλές εθνότητες που κατοικούν εδώ.

  Σελίδες