2ο Συνέδριο

  Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2005

  Η Κ.Ε. του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ συνεκλήθη στην Αθήνα την 15η Μαΐου 2005:

  Δημοσιεύτηκε: 20 Μάρτιος 2005

  Το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, με κεντρικό μήνυμα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Η συμμετοχή στο Συνέδριο ήταν μαζική (πάνω από 500 άτομα), οι εισηγήσεις ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, η ομιλία του Μάκη Βορίδη για το μέλλον του Ελληνικού εθνικισμού εμπεριστατωμένη.

  Δημοσιεύτηκε: 20 Μάρτιος 2005

  Πέρασε μία δεκαετία από το ιδρυτικό Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Σε όλη αυτή την δεκαετία, μία σύλληψη που είχε έντονα τα βουλησιοκρατικά στοιχεία, μετουσιώθηκε σε μία μικρή παράμετρο της ελληνικής κοινωνίας και κατέκτησε αποδοχή αλλά και γέννησε αντιδράσεις, κατ' αντικειμενική κρίση, μεγαλύτερες της εμβελείας της.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Μάρτιος 2005

  Στις μέρες μας η Eυρωπαϊκή Ένωση διέρχεται μία περίοδο, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεταβατική. H μετάβαση αυτή νοείται ως το ενδιάμεσο στάδιο από τις κρατικές - εθνικές εξουσίες στην κεντρική εξουσία των Bρυξελλών. Aυτό, όμως, είναι κάτι που αφ' ενός μεν, προς το παρόν, δείχνει να χωλαίνει και να αποτελεί μάλλον μία επιδίωξη κάποιων συγκεκριμένων κέντρων αποφάσεων, ενάντια στην λαϊκή βούληση των ευρωπαϊκών εθνών, αφ' ετέρου δε αποτελεί μία ιδιαίτερα επισφαλή διαδικασία, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατραπεί.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Μάρτιος 2005

  Συναγωνιστές και Φίλοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,

  Αισθάνομαι άτυχος, γιατί, λόγοι ανώτεροι της δικής μου θέλησης, δεν μου επέτρεψαν να παραστώ και να χαιρετήσω το 2ο Συνέδριό σας. Ένα Συνέδριο που, είμαι βέβαιος, ότι θα είναι «κομβικό σημείο» στην πορεία του Εθνικισμού, αλλά και των πολιτικών διαμορφώσεων στη χώρα.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Μάρτιος 2005

  Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, σας καλωσορίζω στο 2ο Τακτικό Συνέδριο του Ελληνικού Μετώπου, εδώ όπου μαζευτήκαμε για να συζητήσουμε, να συναποφασίσουμε, να χαράξουμε δρόμους αγώνος και προοπτικής, να στείλουμε μήνυμα ενότητας και δύναμης του Πατριωτικού κινήματος, απέναντι σε ένα σύστημα που να είστε σίγουροι ότι στρέφει φοβισμένα τα μάτια του προς τα εδώ.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Μάρτιος 2005

  (Κείμενο σε πολυτονικό)

  Ὁ λόγος τοῦ Πώλ ντέ Λαγκάρντ «εἶμαι πολύ συντηρητικός, γιά νά μήν εἶμαι καί ριζοσπάστης» δέν θά εἶχε καλλίτερη ἐφαρμογή ἀπό ἐμᾶς σήμερα, στό πολιτικό καί πνευματικό περιβάλλον πού ζοῦμε.

  Δημοσιεύτηκε: 18 Μάρτιος 2005

  Το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT. Κεντρικό μήνυμα του Συνεδρίου είναι το «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», το οποίο αποκρυσταλλώνει την θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για κοινή δράση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδος.

  Δημοσιεύτηκε: 08 Μάρτιος 2005

  Το 2ο Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που πραγματοποιείται στις 19-20 Μαρτίου στην Αθήνα ξεπερνάει τα αυστηρά κομματικά σύνορα, δεν είναι μία απλή κομματική διαδικασία. Επιδίωξή μας είναι αυτό το Συνέδριο να αποτελέσει εφαλτήριο για την δημιουργία ενός ΜΕΤΩΠΟΥ Εθνικής Αντιπολιτεύσεως. Αυτό άλλωστε υπηρετεί και το μήνυμα του Συνεδρίου: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

  Δημοσιεύτηκε: 01 Μάρτιος 2005

  Η αφίσα του 2ου συνεδρίου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

  Σελίδες