2ο Συνέδριο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (1)

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Μάρτιος 2005

  Το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT. Κεντρικό μήνυμα του Συνεδρίου είναι το «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», το οποίο αποκρυσταλλώνει την θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για κοινή δράση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδος.

  Στο Συνέδριο θα εκλεγούν τα νέα καταστατικά όργανα του κόμματος: Πρόεδρος, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής και θα ψηφισθεί επίσης καινούριο καταστατικό. Παράλληλα, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν οι στρατηγικές επιλογές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ΜΕΤΩΠΟΥ Εθνικής Αντιπολιτεύσεως. Επίσης, θα τεθούν οι στόχοι για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, στις οποίες ελπίζουμε οι ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις να δημιουργήσουν ένα σημαντικό ρήγμα στους εκπροσώπους του παλαιοκομματισμού.

  Το Συνέδριο θα χαιρετίσει την 1η ημέρα ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει τις δικές του προτάσεις στην κατεύθυνση της ενότητος των Ελλήνων πατριωτών. Ο κ. Καρατζαφέρης τους τελευταίους μήνες έδωσε αγώνα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταψηφίζοντας την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. και το Ευρωσύνταγμα.

  Είναι γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αισθάνεται και πολύ καλά όταν βλέπει να δημιουργείται ένα δυνατό πατριωτικό κίνημα, το οποίο θα απειλήσει την «συναίνεση» ενός γηρασμένου και αφελληνισμένου πολιτικού κατεστημένου. Το πρωτοσέλιδο του Βήματος - «όλοι πλην ακροδεξιάς» - φανερώνει ακριβώς την γένεση 2 αντίθετων ιδεολογικο-πολιτικών πόλων: από την μία οι πατριώτες από την άλλη οι εκπρόσωποι της εθνικής υποτέλειας και της υποταγής.

  Η συμπόρευση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Μάκη Βορίδη και η δύναμη ενός δοκιμασμένου στελεχιακού δυναμικού που αποτελείται από τα καλύτερα στελέχη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του ΛΑΟΣ θέτουν τις βάσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ένα μέλλον που θα συνδυάσει την εθνική κυριαρχία με την κοινωνική αλληλεγγύη. Την αναγέννηση του Ελληνισμού και το ξεπέρασμα της ηθικής παρακμής μας.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στο 2ο Συνέδριό του θα υπερβεί τις απλές κομματικές διαδικασίες και θα θέσει στην βάση της σκέψεως και του αγώνα του την ευρύτερη πατριωτική ενότητα. Με ιδεολογία εθνικιστική, η οποία προτάσσει πάντα την Ελευθερία: συλλογική και ατομική. Υπερασπιζόμενοι την εθνική ταυτότητα από την πολιτιστική ισοπέδωση της παγκοσμιοποιήσεως. Την Ορθοδοξία από τους πάσης φύσεως υπονομευτές της. Την προτεραιότητα του Έθνους έναντι του «μαζοποιημένου ατόμου». Το εθνικό κράτος και το Ελληνικό Σύνταγμα έναντι των Βρυξελλών.

  Αυτό τον αγώνα οι Έλληνες πατριώτες δεν θα τον δώσουν διαχωρισμένοι και ασυντόνιστοι. Απέναντι στο ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο θα υπάρξει ένα συμπαγές ΜΕΤΩΠΟ εθνικής αντιπολιτεύσεως. Απέναντι στους τοποτηρητές ξένων συμφερόντων υπάρχει η δίψα για ελευθερία. Απέναντι στην ηττοπάθεια υπάρχει η βούληση για αγώνα μέχρι εσχάτων. Καλό αγώνα συναγωνιστές για την Ελλάδα που μας χρειάζεται.

  Κατηγορία: