Τοπικές Εκλογές 2006

    Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκέμβριος 2006

    Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων νομαρχιακών συμβούλων Ανατολικής Αττικής. Ανάμεσά τους ο Μάκης Βορίδης που θα εκπροσωπήσει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στο νέο νομαρχιακό συμβούλιο. Μια συμμετοχή με πολλές ελπίδες για την δυναμική της, τις παρεμβάσεις της και το ουσιαστικό και προς την σωστή κατεύθυνση αντιπολιτευτικό έργο. Τα προβλήματα είναι πολλά στην Ανατολική Αττική και ο Μάκης Βορίδης ξέρει και γνωρίζει να μάχεται, να διεκδικεί, να παρεμβαίνει πάντοτε θετικά και με γνώμονα το καλό του τόπου.

    Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκέμβριος 2006

    Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πατριώτες και όλους τους Πειραιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου την 1η θέση στον νομαρχιακό συνδυασμό του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιώς & Νήσων.

    Παράλληλα, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας μας για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή θα συνεχισθεί με την ίδια ιδεολογική καθαρότητα και πολιτική παρρησία, ενάντια στο παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας. Το 2007 θα είναι το έτος των Ελλήνων πατριωτών και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

    Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμβριος 2006

    Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ελάχιστοι όμως ασχολήθηκαν με την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. σε αυτές και το τι δείχνει αυτή σε σύγκριση με το παρελθόν αλλά και το τι δείχνει για το μέλλον. Βεβαίως, τα συμπεράσματα δεν είναι εύκολα ούτε μπορούν να γίνουν άμεσες «αναγωγές». Σίγουρα όμως, τα αποτελέσματα κάτι έχουν να μας πουν...

    Δημοσιεύτηκε: 22 Οκτώβριος 2006

    Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές τελείωσαν και ο ελληνικός λαός έστειλε με την ψήφο του τα μηνύματά του προς τα κόμματα. Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ανέτρεψαν το πολιτικό σκηνικό και, με μικρές τοπικές διαφοροποιήσεις, επιβεβαίωσαν τις δημοσκοπήσεις. Σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα ήταν θετικά για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό: απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως είναι μία ισχυρή πολιτική δύναμη με πολλές πιθανότητες να εκπροσωπηθεί στην Βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές.

    Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτώβριος 2006

    Και σε αυτές τις εκλογές όλοι είναι νικητές. Η Νέα Δημοκρατία επειδή κράτησε τις νομαρχίες που είχε. Το γεγονός ότι έχασε χωρίς μάχη ξανά την υπερνομαρχία και μαζί τον δήμο Πειραιώς το προσπερνάει εύκολα. Το ΠΑΣΟΚ, εκτός του δήμου Πειραιώς, δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό. Η Γκιουλ Καραχασάν έλαβε 30.000 ψήφους λιγότερους (-11%) σε σχέση με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ το 2002. Που είδε ο κ. Παπανδρέου την αλλαγή του πολιτικού κλίματος κανείς δεν κατάλαβε. Στο ερώτημα δε αν ζητάει «πρόωρες εκλογές» έκανε πως δεν άκουσε. Επικοινωνιακοί λεονταρισμοί άνευ αντιπάλου.

    Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτώβριος 2006

    Στην Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς ο συνδυασμός ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ, που στήριξε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός κέρδισε δύο έδρες. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ευχαριστεί όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν σε όλο το διάστημα του προεκλογικού του αγώνα, καθώς και όλους εκείνους που έδειξαν εμπιστοσύνη σ' αυτόν και σε όλους τους υποψηφίους που κατάρτισαν το ψηφοδέλτιό του.

    Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτώβριος 2006

    Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κινήσεως «Θεσσαλονίκη - Πόλη Ελληνική» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, Γιάννης Κουριαννίδης, ευχαριστεί όσους δημότες σκέφτηκαν ελληνικά και ελεύθερα και τίμησαν με την ψήφο τους τόσο τον συνδυασμό του κ. Καρατζαφέρη, όσο και τον ίδιο.

    Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτώβριος 2006

    Ο Μάκης Βορίδης και όλοι οι υποψήφιοι του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού εκφράζουν τις βαθιές τους ευχαριστίες στους 10.700 ψηφοφόρους του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους.

    Για πρώτη φορά στην αυτοδιοικητική πολιτική ιστορία της Ανατολικής Αττικής, το Πατριωτικό Κίνημα καταλαμβάνει μία έδρα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και το μη ευκαταφρόνητο ποσοστό του 5%, υπερδιπλασιάζοντας την προηγούμενη αυτοδιοικητική καταγραφή του.

    Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτώβριος 2006

    Ο υποψήφιος Νομάρχης Καρδίτσας Κώστας Καρδαράς και οι υποψήφιοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΚΑΡΔ.Ι.Α: ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ευχαριστούμε θερμά τους ελεύθερους Έλληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

    Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτώβριος 2006

    O Δήμος Θεσσαλονίκης δεν στερείται υποδομής για παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεως. Δυστυχώς, όμως, οι μέχρι σήμερα δραστηριότητες των Τμημάτων Πολιτισμού του Δήμου (Τμήμα Δημητρίων, Τμήμα Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, Δημοτική Πινακοθήκη κ.λπ.) βαδίζουν στον εύκολο δρόμο, αυτόν δηλαδή της «υποβοήθησης» προσώπων και φορέων για την προβολή του έργου τους.

    Σελίδες