Ευρωεκλογές και Τοπικές Εκλογές 2014

    Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούνιος 2014

    Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν και νοιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τους πολίτες του δήμου μας μέσω αυτής της επιστολής. Είχα την τιμή να συμμετέχω στον συνδυασμό «Πορτοκαλί - Σύγχρονη Πόλη» του υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Σαγιά. Όχι μόνο γιατί ο Γιώργος Σαγιάς είναι ένας άνθρωπος σπανίας ποιότητας και με όραμα για τον τόπο, αλλά και επειδή ως συνδυασμός πολιτευτήκαμε έντιμα και με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις για την διοίκηση του δήμου μας.

    Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούνιος 2014

    Πόση αλήθεια κρύβουν τα στοιχεία και ο θόρυβος που γίνεται περί «επανάκαμψης» στην πολιτική σκηνή του Γ. Καρατζαφέρη και του κόμματός του, του ΛΑ.Ο.Σ.;

    Δημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2014

    Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι Έλληνες πολίτες δείχνουν ότι είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική τάξη που τους διοικεί.

    Δημοσιεύτηκε: 24 Μάιος 2014

    Το έχουμε πει ξεκάθαρα ότι δεν θα κάνουμε συμμαχία με την Χρυσή Αυγή. Δεν έχουμε τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες τοποθετήσεις και δεν θα συμμαχήσουμε με την Χρυσή Αυγή. Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας βάλουν στο ίδιο τσουβάλι με την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν είμαστε το ίδιο.

    Δημοσιεύτηκε: 23 Μάιος 2014

    Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωπαϊκές εκλογές την Κυριακή 25 Μαΐου δεν ήταν στις αρχικές μου προθέσεις, προέκυψε λίγο πριν το κλείσιμο του συνδυασμού και μετά από συζήτηση με τον συναγωνιστή γενικό γραμματέα του κινήματος Εμμ. Κώνστα.

    Δημοσιεύτηκε: 22 Μάιος 2014

    Οι επόμενες ημέρες σίγουρα θα είναι κάπως ... περίεργες για τους ψηφοφόρους, αλλά κυρίως τους φανατικούς οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον στην Αττική. Θα κληθούν να στηρίξουν στις κάλπες τους εκπροσώπους του παλαιού ΠΑΣΟΚ, Καμίνη και Σγουρό, προκειμένου να διασφαλίσουν έτσι ότι ο μεγαλύτερος Δήμος και η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας δεν θα περάσουν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δημοσιεύτηκε: 19 Μάιος 2014

    Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Θεσσαλονίκης:

    Δημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2014

    Διάβασα εδώ και μέρες τον «δεκάλογό» σου και δεν σου κρύβω ότι απόρησα. Τι νόημα έχει όλο αυτό και σε τι στοχεύει; Σε ποιους απευθύνεσαι άραγε και για ποιο λόγο προσπαθείς να περάσεις συγκεκριμένη γραμμή και να κατευθύνεις ποιους, στον συγκεκριμένο στόχο που εσύ, για προσωπικούς σου λόγους, επέλεξες; Σε τι βοηθάει άραγε η «επιχειρηματολογία» σου στην ενότητα του εθνικιστικού κινήματος, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι θα υπάρξει και η Δευτέρα των εκλογών;

    Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2014

    H ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου 2014 είναι κρίσιμη για το μέλλον της πόλης της Θεσσαλονίκης. Τίθεται το ερώτημα αν θέλουμε να συνεχισθεί μία πολιτική διαφθορά, όπως αυτή του δήμαρχου Παπαγεωργόπουλου, ή μια προκλητικά ανθελληνική πολιτική, όπως αυτή του Γιάννη Μπουτάρη; Ή μήπως ταιριάζουν στην πόλη μας οι επιλεγμένοι με στενά κομματικά κριτήρια των υποψηφίων της Αριστεράς, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να προωθήσουν μια διεθνιστική ατζέντα περί Τέχνης και Πολιτικής;

    Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2014

    Πατριωτικό λόγο αρθρώνει στην συνέντευξή του στην Voria ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης. Επικρίνει την διοίκηση Μπουτάρη και τον δήμαρχο σημειώνοντας ότι θεωρεί τους Θεσσαλονικείς «χωριάτες και παρίες». Κάνει λόγο για «καθεστώς διαφθοράς και ανθελληνισμού» και δίνει έμφαση στις διαδημοτικές συνεργασίες στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Προτεραιότητά του, όπως λέει, η κοινωνική πολιτική, με επίκεντρο τον Έλληνα.

    Σελίδες