Η επόμενη ημέρα των εκλογών και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Μάρτιος 2004

  Και τώρα που «έφυγε το ΠΑΣΟΚ, τι»; Αυτό πρέπει να είναι το ερώτημα που καλούμεθα να απαντήσουμε όλοι, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής τοποθετήσεως. Και αυτό το ερώτημα δεν έχει ως σκοπό να δικαιολογήσει την απαράδεκτη πολιτική του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Εμείς οι εθνικιστές γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την «αποστολή» του Γ.Παπανδρέου.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν είναι κόμμα «πατριωτικής υστερίας» για να ζητάμε ανεδαφικές και ατελέσφορες πολιτικές. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του διεθνούς περιβάλλοντος, αλλά παράλληλα, πιστεύουμε ότι η δυνατότητα ασκήσεως εθνικής πολιτικής σήμερα είναι και εφικτή και επιθυμητή.

  Πιο συγκεκριμένα: στο θέμα της παρανόμου μεταναστεύσεως η θέση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων είναι σε πλήρη αρμονία με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Η θέση μας για απέλαση των παρανόμων μεταναστών είναι πιστή εφαρμογή του υφιστάμενου νόμου που ψήφισαν στη βουλή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός και η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν έχουν καμία δικαιολογία για να μην αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τάσσεται εναντίον του σχεδίου Ανάν που καθιστά συγκυρίαρχη την Τουρκία σε ολόκληρη την Κύπρο. Είναι ένα σχέδιο απολύτως μη-λειτουργικό και μη-βιώσιμο, το οποίο θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε παράλυση του κράτους και σε μεγάλες εντάσεις Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων στο νησί. Τα γεγονότα του 1963, όταν ο Μακάριος κατήργησε, δικαίως, τα άρθρα του Συντάγματος που έδιναν δικαίωμα veto στους Τουρκοκυπρίους, με αποτέλεσμα την ένοπλη σύρραξη Ελλήνων και Τούρκων στην Κύπρο είναι ακόμη νωπά.

  Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Παπαδόπουλος δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να μην προχωρήσει σε υπογραφή αυτού του απαράδεκτου σχεδίου. Μάχη που υπονομεύεται τόσο από τους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ, όσο και από τους ενδοτικούς του ΔΗΣΥ. Ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μολυβιάτης έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να σταθούν δίπλα στον κ. Παπαδόπουλο, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και στα διλήμματα των Αμερικανο-βρετανών και να υπερασπισθούν τα αναφαίρετα δικαιώματα του Κυπριακού Ελληνισμού.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό επιτάσσουν τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά και κατά αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ο Ευρωπαϊκός χαρακτήρας της ΕΕ. Οι χώρες που εντάσσονται στην ΕΕ έχουν κοινά χαρακτηριστικά: ανήκουν στην Ευρώπη γεωγραφικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, πολιτικά και οικονομικά. Η Τουρκία δεν πληρεί καμία προϋπόθεση εισόδου. Είναι ισλαμική, ασιατική, επεκτατική και μη-δημοκρατική.

  Όλα τα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, προεξέχοντος του Γερμανικού CDU/CSU, είναι αναφανδόν εναντίον της Τουρκίας. Ποιος ο λόγος ο κ. Καραμανλής να είναι υπέρ, όταν γνωρίζει την μεγάλη δημογραφική πίεση την οποία θα υποστεί η Ελλάς, αν οι Τούρκοι αποκτήσουν δικαιώματα ελευθέρας διακινήσεως εντός της ΕΕ;

  Στην οικονομία το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην παραγωγή και τις υπηρεσίες, με την διασφάλιση βεβαίως ενός πλαισίου κοινωνικής αλληλεγγύης για τον Ελληνικό λαό. Για να υπάρχουν όμως οικονομικοί πόροι και αποτελεσματική κατανομή αυτών, πρέπει να μειωθεί σημαντικά ο δημόσιος τομέας. Διότι το δημόσιο στην Ελλάδα υπάρχει, όχι για να εξυπηρετεί τον πολίτη και τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά για να εγγυάται τα προνόμια της κομματικής νομενκλατούρας του ΠΑΣΟΚ.

  Η ΝΔ θα πρέπει από σήμερα να καταγράψει το κομματικό Λεβιάθαν του ΠΑΣΟΚ και να προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση όλων των κρατικών και ημικρατικών οργανισμών που απομυζούν τους φόρους των Ελλήνων εργαζομένων. Οι υπάλληλοι αυτών των μηχανισμών να μεταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες ή οργανισμούς. Δύσκολη αποστολή θα πει κάποιος. Είναι, αλλά αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο κ. Καραμανλής, γιατί τότε διεκδίκησε την εξουσία;

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Παιδεία είναι υπέρ ενός συστήματος το οποίο θα μεταδίδει τις δεξιότητες στους Έλληνες μαθητές για να ανταποκρίνονται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα οι νέοι Έλληνες θα αποφοιτούν έχοντας μία ικανοποιητική γνώση της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού. Η δημόσια εκπαίδευση πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας των βιωμάτων του Ελληνισμού και οι νέοι Έλληνες πρέπει να γίνονται μέτοχοι αυτών των αξιών.

  Ο νέος Έλληνας οφείλει να είναι γνώστης Η/Υ και ξένων γλωσσών, αλλά πρέπει να είναι και υπερήφανος για τον πολιτισμό και την ιστορία του. Τα Windows και το Linux δεν έρχονται σε αντίθεση με την καλλιέργεια της εθνικής συνειδήσεως, αλλά συνυπάρχουν σε έναν κόσμο που χρειάζεται γνώση, αυτοπεποίθηση και ταυτότητα. Αυτό όμως σημαίνει ότι ο κ. Καραμανλής θα συγκρουσθεί με το καθηγητικό κατεστημένο της Αριστεράς, με το απαράδεκτο κέντρο αφελληνισμού που είναι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και θα προωθήσει ανθρώπους που σέβονται την Ελληνική ιστορία και προάγουν τον Ελληνικό πολιτισμό.

  Στην 'Αμυνα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι υπέρ μίας πολιτικής που θα καθιστά ισχυρές τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις, με την αξιοποίηση της Ελληνικής Αμυντικής βιομηχανίας για εθνικούς σκοπούς και όχι για να παίρνουν τις μίζες τους οι γνωστοί προμηθευτές. Η διάρκεια της στρατιωτικής θητείας πρέπει να υπηρετεί την εθνική μας ασφάλεια και να μην οδηγηθούμε σε ένα στρατό μισθοφόρων, ο οποίος την κρίσιμη ώρα θα αποδεικτεί ανεπαρκής για να υπερασπισθεί την εθνική μας ακεραιότητα.

  Όλα αυτά και τα γνωρίζει και τα μπορεί ο κ. Καραμανλής. Το ερώτημα όμως είναι αν έχει την θέληση να τα πραγματοποιήσει. Αν διαλέξει την εθνική πολιτική να ξέρει ότι ο Ελληνικός λαός θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τα διεθνιστικά ιδεολογήματα της αριστεράς, θα μπουν στο «χρονο-ντούλαπο της ιστορίας», για να θυμηθούμε την γνωστή ρήση. Αν όμως ο κ. Καραμανλής αναπαράγει τις γνωστές και αποτυχημένες πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ Νο2 δηλαδή, τότε η Ελλάς δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την κυβερνητική αλλαγή. Και τότε το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει ξανά στην εξουσία, πιο δυνατό και «δικαιωμένο» από κάθε άλλη φορά.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αυτόνομη ανάπτυξη του πατριωτικού κινήματος είναι μονόδρομος. Διότι μόνο το πατριωτικό κίνημα μπορεί να τοποθετήσει αυτά τα θέματα με παρρησία στον δημόσιο διάλογο, χωρίς να φοβάται τις συκοφαντίες και τις επιθέσεις της Αριστεράς. Στις 13 Ιουνίου έχουμε Ευρωεκλογές. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα είναι και πάλι παρών, δίδοντας την ευκαιρία στους Έλληνες πατριώτες να αναδείξουν τις δικές τους πολιτικές, τους δικούς τους εκπροσώπους, απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο. Είναι μία ακόμη μάχη, σε έναν πόλεμο που συνεχίζεται. Η ενίσχυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους απεργάζονται τον αφελληνισμό της πατρίδος μας.

  Κατηγορία: