Μεγάλη συγκέντρωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα

 • Δημοσιεύτηκε: 04 Μάρτιος 2004

  Ουδείς περίμενε ότι την Τετάρτη 3 Μαρτίου, μέσα στην βροχή και το κρύο, εκατοντάδες εθνικιστές της Αθήνας θα βρίσκονταν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από το άγαλμα του Αρχιστράτηγου της Εθνεγερσίας, για να ακούσουν τον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη.

  Όλη η πλατεία Κολοκοτρώνη ήταν γεμάτη και μία θάλασσα από Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες που κρατούσαν τα μέλη και οι οπαδοί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έδιναν ένα εθνικό χρώμα στο σκοτάδι του "πολυπολιτισμού" που ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Ο Μάκης Βορίδης κατέφθασε στον χώρο, περνώντας μπροστά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα των εκατοντάδων συγκεντρωμένων. Την ίδια ώρα, τα μέλη της Νεολαίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες οι οποίες φώτισαν την μουντή, λόγω καιρού, ατμόσφαιρα.

  Ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του τόνισε την σημασία του αγώνος που διεξάγει σήμερα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ανάγκη υπερψηφίσεως του πατριωτικού ψηφοδελτίου. Ο κ. Βορίδης στην ομιλία του τόνισε:

  «Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι η μόνη πατριωτική επιλογή στις 7 Μαρτίου. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται ότι θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ότι αποδέχονται το σχέδιο Ανάν που ξεπουλάει την Κύπρο, θέλουν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη, ζητούν να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους 6 μήνες. Ποια η διαφορά τους; Καμία.

  Μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αγωνίζεται για να απελαθούν οι παράνομοι μετανάστες, μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ βγήκε στο δρόμο ενάντια στο σχέδιο Ανάν, μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έθεσε στους Ευρωπαίους εθνικιστές (EURONAT) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στον Ζαν Μαρί Λεπέν πρόταση να μην γίνει δεκτή η Τουρκία στην Ευρώπη, μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ υπερασπίζεται την εθνική κυριαρχία και τον εθνικό πολιτισμό.

  Παράλληλα, οι κλώνοι του πολιτικού κατεστημένου έριξαν τις μάσκες. Ο κ. Παπαθεμελής εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία, δηλ. στο ΠΑΣΟΚ Νο2, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε δημοσίως και ευθαρσώς ότι θέλει να βγάλει τον Κώστα Μητσοτάκη πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  Εγώ ως Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και έχοντας την ευθύνη αναπτύξεως του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα το τονίζω για άλλη μία φορά: οι Έλληνες πατριώτες δεν θα γίνουν το δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου. Δεν θα στηρίξουμε Νέα Δημοκρατία, δεν θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη, θα αγωνισθούμε για να ανατρέψουμε το δοσιλογικό πολιτικό κατεστημένο. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αγωνίζεται για το Έθνος και την Ελευθερία. Είμαστε το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών. Είμαστε η πατριωτική επιλογή την Κυριακή 7 Μαρτίου. Σε αυτό τον ωραίο αγώνα να μην λείψει κανείς Έλληνας».

  Με το πέρας της ομιλίας, δεκάδες Αθηναίοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Μάκη Βορίδη για την ομιλία και τις θέσεις του και, παράλληλα, να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Μάκη Βορίδη έδειξε ότι υπάρχουν ακόμη εθνικές αντιστάσεις στους Έλληνες.

  Κατηγορία: