ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: η επιλογή των νέων

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουάριος 2004

  Αν θα έπρεπε να ψάξουμε σήμερα για να βρούμε ένα πολιτικό κίνημα που μπορεί να εκφράσει την ζωντάνια, την επαναστατικότητα και την δυναμική που θα πρέπει να χαρακτηρίζει την νεολαία κάθε εποχής, τότε θα καταλήγαμε στο Εθνικιστικό κίνημα και κατ' επέκταση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  Ποιός άλλος θα μπορούσε να συγκεντρώσει αυτά τα χαρακτηριστικά; Το ΠΑΣΟΚ της καθεστωτικής μούχλας, της υποτέλειας σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες, της διαπλοκής και της διαφθοράς; Η ΝΔ που φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το ΠΑΣΟΚ, διαφέροντας στο ότι δεν είδε το «φως» της καθεστωτικής μούχλας, αλλά φέρει εκτυφλωτικό εκείνο της παλαιοκομματικής; Η Αριστερά της συνδιαλλαγής, των εμβασμάτων εκατομμυρίων Ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της προσκόλλησης σε μία πεθαμένη ιδεολογία που έχει την ζωτικότητα νεκρού;

  Μόνον ο Εθνικισμός μπορεί να αποτελέσει σήμερα πολιτική επανάσταση. Μπορεί να έρθει σε ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο, διότι δεν είχε ποτέ καμία σχέση και καμία συνδιαλλαγή με αυτό. Μπορεί να ανατρέψει την εθνική υποτέλεια διότι ως κίνημα πηγάζει από την ανάγκη της εθνικής υπερηφάνειας. Μπορεί να τσακίσει την διαφθορά και την διαπλοκή, διότι μόνον αυτός έχει την αποφασιστικότητα των λαϊκών μαζών που θέλουν να ζουν χωρίς καμία εξάρτηση από το κρατικό και παρακρατικό φέουδο. Μόνον ο Εθνικισμός μπορεί να εκφράσει την ιστορική ανάγκη των Εθνών για αντίσταση στην Παγκοσμιοποίηση, για επικράτηση των Εθνικών πολιτισμών και όχι της παγκόσμιας υποκουλτούρας.

  Κάθε νέος λοιπόν που δεν έχει γεράσει πριν την ώρα του, που δεν τον έχει αρρωστήσει η αστική νοοτροπία της καλοπέρασης και της αδιαφορίας, που νοιώθει την ζωντάνια και την επαναστατικότητα των δημιουργών και όχι των ουραγών του αύριο, ανήκει στο Εθνικιστικό κίνημα. Είτε το ξέρει, είτε όχι, είναι φτιαγμένος για να είναι μαζί μας. Είναι φτιαγμένος για να δίνει μάχες, για να μυείται στα μυστικά της ύπαρξής του, για να κτίζει χαρακτήρα σπαρτιατικό, σκέψη επαναστατική, θέληση ατσάλινη και δημιουργική, ήθος Ελληνικό.

  Διότι ο αγώνας μας πρώτα από όλα έχει χαρακτήρα παιδευτικό. Κτίζει την κοινωνία του αύριο, κτίζοντας πρώτα από όλα εμάς τους ίδιους, γνωρίζοντας ότι το αύριο ανήκει σε εμάς. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι κακόμοιροι αστοί του παλαιοκομματισμού. Κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά τα αφεντικά τους. Κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και εκείνοι που προσπαθούν να αναστήσουν πεθαμένα οράματα και ιδεολογίες.

  Γι’ αυτό μας κτυπάνε, μας φιμώνουν, μας θάβουν με τέτοια συνέπεια και μανία, κι ας είμαστε λίγοι. Γι’ αυτό δημιουργούν πεμπτοφαλαγγίτες, αναχώματα και Εφιάλτες έτοιμους να μηδίσουν την κατάλληλη ώρα. Σε μία απελπισμένη προσπάθεια να σταματήσουν, να ξορκίσουν, να ανακόψουν το αύριο που έρχεται...

  Απέναντι σε όλα αυτά το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΜΕΤΩΠΟ προς απογοήτευσή τους δυναμώνει. Η νεολαία επιβεβαιώνει τα όσα λέμε πυκνώνοντας όλο και περισσότερο τις τάξεις μας. Το κίνημα μας με την επιμονή και την συνέπεια του αύριο, που αργά αλλά σταθερά πλησιάζει, στέκεται όρθιο και μέρα με την μέρα ισχυρότερο.

  Σε αυτές τις εκλογές η επιλογή των νέων είναι ο Εθνικισμός. Σε αυτές τις εκλογές η επιλογής μας είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Για να δουν στις 8 Μαρτίου ότι το αύριο, όσο και να το ξορκίζουν, δεν σβήστηκε από το ημερολόγιο. Για να καταλάβουν πώς τα τρικ τους με πεμπτοφαλαγγίτες παλαιοκομματικούς και απομιμήσεις κατασκευής του κατεστημένου δεν έσβησαν εκείνη την μέρα που έρχεται. Για να συνειδητοποιήσουν ότι ο χρόνος, σταθερά και επίμονα, έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα.

  Έσσεται ήμαρ