Ψηλά τις σημαίες!

 • Δημοσιεύτηκε: 17 Μάρτιος 2004

  Η Νεολαία του Ελληνικού Μετώπου (Ν.Ε.Μ.), μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαρτίου, δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει ακόμα πιο δυναμικά με μεγαλύτερο πείσμα και αυταπάρνηση το παρόν, στους εθνικούς αγώνες που μας περιμένουν.

  Οι 7.000 Εθνικιστές, που ψήφισαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, αποτελούν μια αταλάντευτη αγωνιστική βάση, που δεν παρασύρεται ούτε από τα ψευτο-διλήμματα του παλαιοκομματισμού ούτε από φουσκωμένες, ευκαιριακές προβλέψεις «ιστορικών εκλογικών επιτυχιών». Είναι οι αγωνιστές εκείνοι που έχουν την πίστη στον ασυμβίβαστο αγώνα, οι πατριώτες εκείνοι που κτίζουν με συνέπεια και σταθερότητα το πατριωτικό κίνημα του αύριο.

  Τώρα που το ΠΑΣΟΚ έφυγε, και η κυβέρνηση της Ν.Δ. ετοιμάζεται να εφαρμόσει τις ίδιες αντιλαϊκές και αντεθνικές πολιτικές με τους προκατόχους της, τώρα που η αλαζονεία και η φιλαυτία κάποιων πληρώθηκε με την απώλεια της ευκαιρίας να δει ενωμένο το πατριωτικό κίνημα εκπροσώπους του στη Βουλή, τώρα που μεγάλα εθνικά θέματα οδηγούνται στο θάψιμο τους, κάθε αυταπάτη φτάνει στο τέλος της. Τώρα είναι η ώρα που οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διεμβολίσουν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και να ανδρώσουν ένα πατριωτικό κίνημα που φαίνεται να γεννιέται.

  Η Ν.Ε.Μ. κρατάει ψηλά τις σημαίες του αγώνα και καλεί όλους τους πατριώτες να συστρατευθούν με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην μάχη των Ευρωεκλογών που έρχονται. Παράλληλα καλεί όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, να διδαχθούν από το μάθημα των εκλογών που πέρασαν, και να βρουν οδούς συνεννόησης και συνεργασίας, προκειμένου να μην χαθεί και πάλι μια ευκαιρία για το Πατριωτικό Κίνημα.

  Σε κάθε περίπτωση όμως, θα αγνοήσουμε όλους εκείνους που επιδεικτικά απέχανε από κάθε πολιτικό αγώνα, και που τώρα εμφανίζονται με νουθεσίες αδράνειας, διακηρύσσοντας το «άσκοπον του αγώνος». Η μόνη άσκοπη, αλλά και δειλή, στάση απέναντι στην σημερινή πραγματικότητα, είναι αυτή της αδράνειας, την οποία ούτε είχαμε ούτε έχουμε την πρόθεση να ακολουθήσουμε. Κωφεύοντας λοιπόν στις σειρήνες της μοιρολατρίας και του στείρου «ρεαλισμού», θα ακολουθήσουμε την πορεία που από την αρχή είχαμε χαράξει, ανταποκρινόμενοι και στην πρόκληση μάχης των Ευρωεκλογών, τόσο «άμυαλοι» όσο όλοι οι επαναστάτες στην ιστορία.