Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στον Πειραιά

 • Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουάριος 2004

  Η Ν.Ο. Πειραιώς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ πραγματοποίησε στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Mistral μία καταπληκτική προεκλογική εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη. Εκδήλωση που θα την ζήλευαν ακόμη και πολύ «μεγαλύτερα» κόμματα για την οργάνωση και την προσέλευση του κόσμου.

  Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, με δεκάδες όρθιους, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Μάκης Βορίδης τόνισαν την μεγάλη σημασία που έχει η εκλογική ενίσχυση του πατριωτικού πόλου που εκφράζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι: «η Ελλάς χάνει καθημερινώς την εθνική της ταυτότητα, αφελληνίζεται ο λαός μας από ένα διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα θέματα. Από την «ένταξη των λαθρομεταναστών» έως το σχέδιο Ανάν, την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη, την απεμπόληση του εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας και της Οικονομίας μας. Για εμάς τους Έλληνες πατριώτες δεν υπάρχει δίλημμα. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι η μόνη πατριωτική επιλογή».

  Εκ μέρους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στον Πειραιά μίλησε ο Χρήστος Χαρίτος, ο οποίος παρουσίασε την μεγάλη οργανωτική και εκλογική άνοδο του κόμματός μας στον Πειραιά. Ο κ. Χαρίτος τόνισε ότι «οι δημοτικές εκλογές ήταν μόνο η αρχή για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην πόλη μας. Το Κίνημά μας αρχίζει να αποκτάει ρίζες μέσα στην Πειραϊκή κοινωνία, διότι όλοι αναγνωρίζουν ότι αγωνιζόμαστε για τις πατριωτικές αρχές με συνέπεια, ήθος και σοβαρότητα. Δεν φοβόμαστε το πολιτικό κατεστημένο, διότι εμείς εκφράζουμε την αλήθεια και εκπροσωπούμε τα πραγματικά εθνικά και κοινωνικά δίκαια».

  Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσίαση των καταχωρήσεων της Νέας Δημοκρατίας σε αλβανικές και ρωσικές εφημερίδες που εκδίδονται στην Ελλάδα από Αλβανούς και Ρώσους μετανάστες, στις οποίες η ΝΔ κάτω από την φωτογραφία του κ. Καραμανλή ανακοινώνει ότι δεν πρέπει, οι μετανάστες, να ανησυχούν, διότι με την εκλογή της θα ασχοληθεί με τα προβλήματά τους και θα καταπολεμήσει τον «ρατσισμό»! Κάτι που ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν τόλμησε να κάνει…

  Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Α’ και Β’ Πειραιώς.

  Κατηγορία: