Ο Σαϊντού και οι Χετταίοι

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2022

  Την ώρα που εμείς έχουμε πρωθυπουργό που εμμέσως πιέζει την επιτροπή για την παραμονή ενός συμπαθέστατου, αλλά παρανόμως εισελθόντα μετανάστη, ο Ζεμούρ πρότεινε στην Γαλλία την δημιουργία Υπουργείου Επαναπατρισμού Παρανόμων Μεταναστών. Και είναι κάτι που συζητάται πολύ σοβαρά στην Γαλλία.

  Επίσης, την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός καθόταν με τον Σαϊντού στο τραπέζι, o Ερντογάν καθόταν στο τραπέζι με Ρώσους, Ουκρανούς, τον Αμπράμοβιτς και λοιπές παγκοσμίου εμβέλειας προσωπικότητες. Και όλα αυτά ενώ είναι επιτήδεια ουδέτερος. Κατά τα άλλα ο έγκριτος καθηγητής Μάζης είναι «αδιευκρινίστων κινήτρων», την ώρα που προτείνει η Ελλάδα να μην προσέλθει ως υπηρέτρια, αλλά ως ισότιμος εταίρος στις απαιτήσεις της. Έτσι είναι οι δολοφονίες χαρακτήρων. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις συμπληγάδες ενός δικτατορικού ρωσικού καθεστώτος που παρανόμως εισέβαλε στην Ουκρανία και κάποιων υπερεθνικών Δυτικών ελίτ που κουνούν το δάκτυλο, ενώ τα άλλα τρία δείχνουν τον εαυτό τους.

  Το παιδί, ο Σαϊντού Καμαρά, δεν φταίει σε τίποτα βέβαια. Φταίει το κράτος καταγωγής του. Φταίει η Δύση που δεν βοηθάει το κράτος καταγωγής του για να μην αναγκαστεί να έρθει στην Δύση. Φταίει η Δύση που επιτρέπει σε κυκλώματα δουλεμπόρων να θησαυρίζουν με την εγκληματική ανοχή της. Φταίει η Δύση που δεν προστατεύει του δυστυχείς γηγενείς κατοίκους της που υποφέρουν από τις συνεπείς του λαθρομεταναστευτικού. Και σαν να μην φτάνει αυτό επιδοτεί και τις ΜΚΟ για να πιέζουν ακόμα περισσότερο τους γηγενείς κατοίκους της. Και το χειρότερο, το πιο φτηνό, η μεγαλύτερη αλητεία: στο τέλος μετακυλίει όλες τις ευθύνες στους γηγενείς κατοίκους αποκαλώντας τους ρατσιστές και βάζει τα βρώμικα ΜΜΕ της να τους αποκαλούν ως τους «ξεχασμένους της παγκοσμιοποίησης». Όχι δεν φταίει ο Καμαρά. Φταίει το γεγονός ότι αν σε λένε Αμίρ ή Σαϊντού διαθέτεις προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι γηγενείς κάτοικοι όπως την ισονομία. Αν σε λένε Μυρτώ, χρειάζεσαι πολλά χρόνια για να ενδιαφερθεί για εσένα το κράτος ή κάποια ΜΚΟ.

  Στην Ελλάδα έχουμε κοντά στο 1 εκατομμύριο μετανάστες, συνυπολογίζοντας και τους ανεπίσημους οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παράνομοι. Αρκετοί εξ αυτών είναι Σουνίτες Μουσουλμάνοι πακιστανικής καταγωγής. Οι ελληνικές κυβερνήσεις δίνουν αφειδώς άδειες παραμονής. Αν αύριο μεθαύριο κάποιο παιδί Σουνίτη αριστεύσει, θα παρελάσει με την Ελληνική Σημαία η οποία πάνω της έχει τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Σταυρό ή θα ζητήσουμε να αφαιρεθεί ο Σταύρος προβαίνοντας σε συνταγματική αναθεώρηση; Αν αύριο μεθαύριο κάποιος Σουνίτης βουλευτής πακιστανικής καταγωγής εκλεγεί αρχηγός κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός, θα πάει να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν Σουνίτη Πρόεδρο στην Τουρκία η οποία έχει στρατηγική συνεργασία με το Πακιστάν; Αν αύριο μεθαύριο, εφόσον δεν μας ενδιαφέρει το Γένος στον στρατό, ανέλθει στην ιεραρχία ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ένας Σουνίτης πακιστανικής καταγωγής έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες ενσωμάτωσης του πολιτισμού μας, που θα του εμπιστευτούμε την άμυνα της χώρας μας;

  Είναι πιθανό στις επόμενες εκλογές, δεξιά της ΝΔ, να έχουμε τρία κόμματα. Δύο δεξιά (εάν δεν αυτοκτονήσει ο «χώρος») και ένα ακροδεξιό. Αυτά παθαίνει κανείς όταν μετατρέπει ένα κεντροδεξιό κόμμα σε φιλεleft. Επίσης, κάποια στιγμή η άκρατη οικογενειοκρατία και η φαυλοκρατία στη νομή της εξουσίας θα έβρισκε και το ιστορικό της τέλος όπως όλα τα κόμματα. Το σημαντικότερο όμως είναι, πλην του ακροδεξιού που δεν χωράει στην εξίσωση, να βρεθεί ένα modus operandi ώστε από αυτά τα 2 κόμματα να δημιουργηθεί μια και ενιαία Συντηρητική Παράταξη με στόχο να κυβερνήσει την χώρα.

  Στόχος η επανελλήνιση, η ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, η ανασύνταξη της ελληνικής βιομηχανίας και αγροτικής παραγωγής και η άμεση διάλυση του αθηνοκεντρικού κράτους με ισχυρότατα κίνητρα αποκέντρωσης και ανάστασης της ελληνικής επαρχίας και δημογραφίας που ρημάζει. Προφανώς η ανασύσταση της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας προσαρμοσμένης στην σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα θα έπρεπε να θεωρείτο ως κάτι δεδομένο. Τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα. Η πατρίδα μπαίνει σε έναν νέο, πολυπολικό κόσμο όπου τα στρατόπεδα δεν θα είναι τόσο συγκροτημένα και ξεκάθαρα, παρά την προσπάθεια αναβίωσης ενός νέου τύπου Ψυχρού Πολέμου.

  Οι ταυτοτικές πολιτικές προεξάρχοντος τον λαθρομεταναστευτικό θα είναι κρίσιμοι πυλώνες ανακατανομής της ισχύος σύμφωνα με το μεθοδολογικό υπόδειγμα της συστημικής γεωπολιτικής ανάλυσης. Χώρες δίχως συμπαγή εθνική ταυτότητα, δημογραφικά παρηκμασμένες, την ώρα που τα μεταναστευτικά κύματα αντικαθιστούν τους γηγενείς πληθυσμούς, θα έχουν την τύχη των Χετταίων. Συμπαθής λαός, με πλούσιο πολιτισμό. Υπάρχει όμως μόνο στα βιβλία της ιστορίας.

  Κατηγορία: