Η επίθεση στην ΝΙΚΗ

 • Δημοσιεύτηκε: 02 Μάιος 2024

  Το 2024 έχουμε πλήθος εκλογικών διαδικασιών σε όλο τον κόσμο. Κυρίως σε αυτό που αποκαλείται Δύση, καθώς εκτός των εθνικών εκλογών έχουμε τις επερχόμενες ευρωεκλογές, αλλά και τις εκλογές που θα γίνουν στις ΗΠΑ. Και το παλαιό πολιτικό σύστημα δίνει τα ρέστα του για να εμποδίσει το ανερχόμενο ρεύμα των ταυτοτικών κομμάτων. Χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και προσπαθώντας να παραμορφώσει την πραγματικότητα για να τα εμποδίσει.

  Έτσι βλέπουμε τις προειδοποιήσεις κατά των κυβερνητικών πολιτικών που διχάζουν την κοινωνία και δημιουργούν ένταση να παρουσιάζονται από την κυβέρνηση και τα φερεφωνά της ως ... παρακίνηση σε βία. Βλέπουμε την άσκηση κριτικής σε πολιτικούς, καθήκον κάθε πολίτη, να μετονομάζεται σε «στοχοποίηση». Παρατηρούμε ακόμη την μετατροπή οιουδήποτε αντιτίθεται σε μια σειρά ιδεοληπτικών προσεγγίσεων της κυβέρνησης σε ζωτικά θέματα σε κάποιου είδους «παρία», περιθωριακό και ούτω καθ’ εξής.

  Αν τολμήσεις να υποστηρίξεις ότι «οικογένεια είναι η ένωση του άνδρα και της γυναίκας με σκοπό την απόκτηση τέκνων», είσαι κάποιου είδους «τρελός» που δεν έχει θέση στη σημερινή κοινωνία. Ακόμη και εάν αυτός ήταν ο ορισμός που η ανθρωπότητα είχε επί χιλιάδες χρόνια μέχρι πριν από ... ένα μήνα! Αλλά και σε άλλα ζητήματα. Ποιος τολμά να διατυπώσει την άποψη ότι η μετανάστευση δεν είναι κάτι το καλό; Βαπτίζεται αμέσως ξενόφοβος και ποιος γνωρίζει τι άλλο.

  Αν δε, πάς λίγο πιο πέρα; Και τολμήσεις να αναλύσεις ποια ακριβώς είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών που ακολουθούνται από την κυβέρνηση; Αν μιλήσεις για τις οικογένειες που καταστρέφονται; Αν αναφερθείς στις συνέπειες στην ψυχολογική και σεξουαλική υγεία των παιδιών που βομβαρδίζονται από κάθε λογής πειραματικές προσεγγίσεις αλλά ακόμη και ωμή προπαγάνδα που έχει ως σκοπό να τους δημιουργήσει αμφιβολίες σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή τους; Αν μιλήσεις για τις γειτονιές που μετατρέπονται σε γκέτο; Για την εγκληματικότητα που αυξάνεται; Για το ότι τα παιδιά μας δεν μπορούν πλέον να πάνε με τα πόδια στο σχολείο, αλλά πρέπει να μεταφέρονται με το αυτοκίνητο των γονέων και για να τα πάρεις πρέπει να επιδείξεις ταυτότητα.

  «Ακροδεξιός» είναι η ταμπέλα που μπαίνει αυτόματα, με σκοπό τον αποκλεισμό σου από το περίφημο «συνταγματικό τόξο». Το οποίο στην πραγματικότητα δεν αποτελεί τίποτε άλλο, παρά ένα κλειστό κλάμπ αυτών που έχουν δηλώσει «υποταγή» στις πολιτικές του Νταβός. Και οι οποίοι πολύ λίγη σχέση έχουν τελικά με το Σύνταγμα και την ίδια την Δημοκρατία.

  Η ΝΙΚΗ στο ευρωψηφοδέλτιο της οποίας έχω την τιμή να συμμετέχω, βρίσκεται συχνά πυκνά στο στόχαστρο τέτοιου είδους επιθέσεων από αυτούς που δεν θέλουν να ακουστεί ο καθαρός και κρυστάλλινος λόγος της υπέρ των παραδόσεων του λαού μας αλλά και το χριστιανικό της ήθος. Το πατριωτικό δημοκρατικό μας κίνημα γίνεται προσπάθεια να σπιλωθεί. Γιατί; Επειδή δεν αποδέχεται τις ιδεοληπτικές θέσεις Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τέτοιου είδους ζητήματα;

  Είναι σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία, βλέποντας ότι έχει χάσει πλέον την επαφή της με τα στρώματα των συντηρητικών ψηφοφόρων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβιώσει. Και δεν διστάζει να προχωρά σε ανοίκειες επιθέσεις κατά του κινήματος μας. Όμως ο ελληνικός λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο και οι προσπάθειες αυτές είναι διαφανείς. Όπως απέτυχαν στο παρελθόν, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούσε να εμποδίσει την είσοδό μας στη Βουλή, θα αποτύχουν και τώρα.

  Κατηγορία: