Τρόμαξε το σύστημα η νίκη του AfD

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτώβριος 2017

  Το κύριο ζήτημα που απασχολεί την άρχουσα πολιτική τάξη, μετά το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, είναι η «άνοδος του ναζισμού». Για άλλη μια φορά δηλαδή το πολιτικό σύστημα της παρακμής είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ακολουθώντας πλήρως την προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας, την οποία το ίδιο έχει οικοδομήσει, χαρακτηρίζει με ευκολία ως «φασίστα» και «ναζί», όποιον αμφισβητεί ευθέως την ορθότητα των δρομολογημένων πολιτικών της σαλαμοποίησης των ανθρώπων, μέσω της παγκοσμιοποίησης η οποία κομποστοποιεί λαούς και έθνη και την οποία το ίδιο - ως άλλος Αδόλφος Χίτλερ- έχει ονομάσει Νέα Τάξη Πραγμάτων.

  Τώρα πως μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιος «ναζιστές» ένα κίνημα το οποίο έχει ως συναρχηγό μια δηλωμένη ομοφυλόφιλη, η οποία μάλιστα συζεί με μια αλλοδαπή εξ Ανατολών, αυτό μόνο στα μυαλά των εκπροσώπων του πολιτικού φιλελευθερισμού και μαρξισμού φαίνεται ότι αιωρείται ατέρμονα. Και το επιχείρημα παίρνει μεγαλύτερη αξία, αν συνυπολογίσουμε ότι η ίδια είναι και τέως υπάλληλος της Goldman Sachs. Και ο νοών νοείτω...

  Εάν πάλι ο χαρακτηρισμός «ναζί» προέρχεται από τις απόψεις και θέσεις του συγκεκριμένου κινήματος (ΑfD) έναντι της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, τότε θα πρέπει να χαρακτηρίσουν ως «ναζί» ακόμη και έναν από τους κύριους εκπροσώπους του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, τον τέως υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο, ο οποίος προσφάτως εξέφρασε θέσεις για το ζήτημα βγαλμένες μέσα από το πολιτικό πρόγραμμα του AfD.

  Τελικώς συμπεραίνω, ότι στην τρικυμία εν κρανίω στην οποία βρίσκεται η πολιτική τάξη της Ευρώπης, ξέχασε να μας πει ότι καθόλου «φιλελεύθερο» και «ανθρωπιστικό» δεν είναι να υπερασπίζεσαι ανύπαρκτα δικαιώματα ανθρώπων, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες θεωρούνται πράγματα και οι ομοφυλόφιλοι πετιούνται από τα μπαλκόνια ή λιθοβολούνται μέχρι θανάτου. Άρα λοιπόν για ποιον «ναζισμό» και «φασισμό» μιλάμε; Την ίδια στιγμή το 25% των Γερμανών ομοφυλοφίλων ψηφίζουν «ναζί», επειδή φοβούνται την τύχη τους μέσα σε μια επιχειρούμενη ισλαμοποίησης της χώρας τους.

  Και από που και ως που είναι θεμιτό και «ανθρωπιστικό» μια χώρα να μην φροντίζει την ευημερία των πολιτών της, ζητώντας μάλιστα την ψήφο τους, κόβοντάς τους συνεχώς προνόμια για να τα αποδώσει σε άλλους οι οποίοι αποφάσισαν να εγκατασταθούν κάπου αλλού; Να υπενθυμίσω εδώ ότι τα περίφημα χαμηλά ποσοστά ανεργίας στην Γερμανία είναι εντελώς ψευδεπίγραφα, μια και διατηρούνται χαμηλά με τις πασίγνωστες θέσεις εργασίας των 450 ευρώ μηνιαίως. Στον αντίποδα, κάπου εκεί κυμαίνεται το ποσό που εισπράττουν οι κατά φαντασίαν πρόσφυγες στην Γερμανία ως επίδομα, πλην των άλλων προνομίων (κατοικία, επίπλωση κ.λπ.).

  Είναι λοιπόν η αντίδραση σε αυτό το σύστημα που ενόχλησε. Διότι το σοβιετικού τύπου υπερεθνικό οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τρίζει συθέμελα μετά τις συνεχόμενες νίκες κομμάτων που στέκεται απέναντί του σε όλη την Ευρώπη, χαλάει τα σχέδια του παγκόσμιου κεφαλαίου που σε αναζήτηση σκλάβων δεν έχει κανένα πρόβλημα να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών. Η τύχη της Αυστροουγγαρίας είναι το απόλυτο παράδειγμα για να συνειδητοποιήσει ο καθένας τι συμβαίνει.

  Και για να μην μπορούν οι λαοί της Ευρώπης να το συνειδητοποιήσουν, έρχεται η αισχρή προπαγάνδα της πολιτικής τάξης και δημιουργεί λαγούς, τύπου Άδωνι Γεωργιάδη και Κουμουτσάκου, οι οποίοι βλέπουν παντού «ναζί» και «φασίστες» και τρομοκρατούν ψυχολογικά το εκλογικό σώμα. Στην Γερμανία οι «λαγοί» έφαγαν τα χαστούκια τους όταν το κοντέρ έγραψε κοντά στο 13% για το AfD και έπεται συνέχεια. Στην Ελλάδα αναμένουμε ανάλογο αποτέλεσμα γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

  Και επειδή οι «Κουμουτσάκοι» και οι «Αδώνιδες» το ξέρουν καλά, παίζουν το χαρτί του «ναζισμού» ώστε να πλευροκοπήσουν την αντίδραση των σκεπτόμενων πολιτών. «Ναζί» στα μούτρα σας!

  Κατηγορία: