Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

  Δημοσιεύτηκε: 04 Μάρτιος 2012

  Ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, προς την Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για την εκλογή στην θέση του Γραμματέα της Κ.Ε. του βουλευτή Λαρίσης και τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριου Ροντούλη. Ο κ. Ροντούλης ψηφίστηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια της Κ.Ε., καθώς δεν υπεβλήθη καμία άλλη υποψηφιότητα. Για τις θέσεις των Αναπληρωτών Γραμματέων, προτάθηκαν και εξελέγησαν επίσης ομόφωνα οι Ανδρέας Παπαμιχαήλ και Χρήστος Χαρίτος.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβρουάριος 2012

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως, με τους τέσσερις υπουργούς που μετέχουν στην κυβέρνηση (Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Γεωργίου, Άδωνις Γεωργιάδης και Αστέριος Ροντούλης), τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ηλία Πολατίδη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, με αφορμή τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, δήλωσε τα εξής:

  Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπτέμβριος 2010

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών που στηρίζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

  Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε:

  Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλιος 2009

  Ολοκληρώθηκαν εχθές, Σάββατο 4 Ιουλίου, οι εργασίες του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του ΛΑ.Ο.Σ. Την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου ακολούθησε η ψηφοφορία για την Εκλογή των Μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα κάτωθι:

  Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκέμβριος 2008

  Ήταν θέμα χρόνου να χυθεί αίμα. Η ανεξέλεγκτη συνεχώς κλιμακούμενη βία θα κατέληγε κάποια στιγμή στο μοιραίο, από την μία ή την άλλη πλευρά. Είναι τραγικό ότι έπληξε ένα δεκαπεντάχρονο παιδί, με άριστη οικογενειακή, κοινωνική και σπουδαστική υποδομή, το οποίο από ανεξήγητους λόγους, επιστράτευσε εαυτόν, στους «γνωστούς αγνώστους».

  Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούνιος 2008

  Με ανακοίνωση που εξέδωσε και μοίρασε σήμερα στο Πάντειο, το «Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου», αναλαμβάνει ουσιαστικά την ευθύνη της επίθεσης ροπαλοφόρων τραμπούκων, κατά του προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ.) Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και φοιτητών της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού (Φ.Ο.Σ.).

  Δημοσιεύτηκε: 05 Ιούνιος 2008

  Εχθές το μεσημέρι μέλη της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού μαζί με τον πρόεδρο της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο που βρέθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για διανομή φυλλαδίων και ενημέρωση των φοιτητών, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση ροπαλοφόρων μελών των ΕΑΑΚ και του ΔΙΚΤΥΟΥ. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. και ενός φοιτητού μέλους της Φ.Ο.Σ.

  Δημοσιεύτηκε: 16 Απρίλιος 2008

  Νέα επίθεση κατά των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. και του βουλευτή Ηλία Πολατίδη έγινε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Απριλίου 2008. «Άγνωστοι» επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες «βόμβες» με κόκκινη μπογιά προκαλώντας ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, στις πινακίδες του κόμματος, στην Ελληνική Σημαία, καθώς και στα γειτονικά εμπορικά καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

  Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβρουάριος 2008

  Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984", ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην πρόταση Νίμιτς για το Σκοπιανό ανέφερε τα εξής:

  Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουάριος 2008

  Με την κηρυχθείσα απόσχιση της σερβικής ιστορικής επαρχίας του Κοσσόβου από τους Αλβανούς εθνικιστές, ανοίγει στα Βαλκάνια και σε όλον τον κόσμο το κουτί της Πανδώρας.

  Με προηγούμενο αυτή την βίαιη κατάλυση της διεθνούς νομιμότητας, με την υποστήριξη δυστυχώς των ΗΠΑ και μεγάλων κρατών της ΕΕ, κάθε υποκινούμενη μειονότητα σε όλο τον κόσμο θα έχει πλέον δικαίωμα να κηρύττει την ανεξαρτησία της, υπηρετώντας τις περισσότερες φορές σχεδιασμούς άλλων χωρών και υπερδυνάμεων...

  Σελίδες