Τα βιβλία ενοχλούν τις συμμορίες της Αριστεράς

  • Δημοσιεύτηκε: 03 Απρίλιος 2005

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλει τις καταστροφές βιβλιοπωλείων στην Αθήνα στις 1 Απριλίου από συμμορίες της άκρας Αριστεράς. Πιο συγκεκριμένα οι ακροαριστεροί κατέστρεφαν ανενόχλητοι επί μία ώρα βιβλιοπωλεία (εκδόσεις "Γεωργιάδη" και άλλα) και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς η αστυνομία να κατορθώσει να σταματήσει τους βανδαλισμούς ή να συλλάβει κάποιον από τους βανδάλους.

    Είναι προφανές πως οι επιθέσεις εντάσσονται στην προσπάθεια της Αριστεράς να δημιουργήσει κλίμα και συνθήκες ιδεολογικής και φυσικής τρομοκρατίας εναντίον των Ελλήνων πατριωτών. Αδυνατώντας να αντικρούσουν με επιχειρήματα τις εθνικές ιδέες, οι αριστεροί καταφεύγουν για μία ακόμη φορά στην βία εναντίον των ... βιβλίων. Οι αυτο-αποκαλούμενοι "προοδευτικοί" ακολουθούν την μεσαιωνική και σκοταδιστική τακτική του καψίματος των βιβλίων που τους ενοχλούν. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται την «δημοκρατία» τα ορφανά του Στάλιν...

    Οι επιθέσεις φανερώνουν ότι οι οργανώσεις της Αριστεράς λειτουργούν ως φυτώρια τραμπούκων και τρομοκρατών. Σε αυτές τις οργανώσεις γαλουχήθηκαν και οι τρομοκράτες της 17Ν. Μπροστά σε αυτή την απειλή κατά της Δημοκρατίας, η Πολιτεία παραμένει απλός θεατής. Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βουλγαράκης καυχάται για την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, ενώ έχει χάσει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας! Είναι καιρός η Πολιτεία και ο πολιτικός κόσμος να σταματήσουν να καλύπτουν με την αδιαφορία τους την παράνομη δράση αυτών των οργανώσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα υπερασπιστεί το Έθνος, την Δημοκρατία και την Ελληνική κοινωνία. Όση βία και να χρησιμοποιήσει η Αριστερά δεν θα νικήσει τις εθνικές ιδέες.