Η Νέα Τάξη (μέρος 5ο): η απάντηση των Ελλήνων πατριωτών

 • Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγουστος 2007

  Εμείς οι Έλληνες, που αγαπάμε τον τόπο μας, ξέρουμε να δώσουμε την απάντηση, που αρμόζει, σε αυτούς που μας υπονομεύουν συστηματικά ως έθνος και ως κοινωνία. Όλοι μας μπορούμε να αντισταθούμε στην συστηματική επίθεση, που δέχεται αυτή την στιγμή η πατρίδα μας. Ο καθένας από εμάς, ανεξάρτητα από την ηλικία, την κοινωνική του θέση, το μορφωτικό του επίπεδο ή το πολιτικό φάσμα στο οποίο κινείται, μπορεί να συνεισφέρει -από το δικό του μετερίζι- στον κοινό αγώνα για διατήρηση της ελληνικότητάς μας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μας μπορούμε να δείχνουμε με δυναμισμό και με ευπρέπεια την ελληνικότητά μας στην καθημερινή μας ζωή και να ορθώνουμε τον πατριωτικό μας λόγο και τρόπο ενάντια στο δοσιλογισμό των αριστερών και δεξιών λακέδων των Αμερικάνων. Μπορούμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε πολλούς χώρους: στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στον τύπο, στο διαδίκτυο, στην τέχνη, στους δρόμους. Παντού!

  Σε αυτό τον αγώνα σημαντικό ρόλο οφείλουν να διαδραματίσουν πρωτίστως οι δάσκαλοι κάθε βαθμίδας, οι εκδότες, οι συγγραφείς και γενικότερα οι Έλληνες επιστήμονες και βεβαίως η ίδια η Εκκλησία, η οποία έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη έναντι του γένους, όπως άλλωστε καταδεικνύει η ιστορική της διαδρομή, αφού της επιφυλάσσεται ο ρόλος της δημιουργού κάποιων νέων «κρυφών σχολειών», με σκοπό την διατήρηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

  Όλοι οι λαοί έχουμε το δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Ως Έλληνες και ως άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να μην δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, αυτά που προσπαθούν να μας επιβάλει, η ξενόδουλη αυτή αυταρχική ελίτ του άθλιου πολιτικο-οικονομικού και «πνευματικού» κατεστημένου της χώρας μας. Θα προβάλουμε λοιπόν στο λαό -με τα πενιχρά μας μέσα- την ιστορική αλήθεια, αποκαλύπτοντας και γκρεμίζοντας τα ψεύδη, τα οποία προσπαθεί το σάπιο αυτό κατεστημένο να περάσει στην ελληνική κοινωνία και ιδίως την νεολαία, για να την έχει υποχείριό του.

  Δεν θα πρέπει να μας φοβίζουν οι δυσμενείς συσχετισμοί δυνάμεων σε αυτόν μας τον αγώνα. Οι αντίπαλοί μας έχουν στην διάθεσή τους έναν πακτωλό χρημάτων από εγχώρια και ξένα πολιτικο-οικονομικά κέντρα και παράκεντρα ή και από πρεσβείες, ελέγχουν τα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια, όμως είναι μία ασήμαντη μειοψηφία θρασύδειλων ΗΠΑλλήλων. Το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Εμείς είμαστε Έλληνες, γνωρίζουμε την αλήθεια, έχουμε ελληνική ψυχή και ξέρουμε, όχι μόνο να ζούμε καλά, αλλά και να αγωνιζόμαστε, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Εξάλλου αυτός ο τόπος έχει περάσει πολύ χειρότερες στιγμές από την σημερινή συγκυρία (π.χ. 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς) και όμως επιβίωσε χάρη στην αγωνιστικότητα, το πάθος και την ψυχή των Ελλήνων πατριωτών.

  Επίσης η μηχανή της Νέας Τάξης δεν είναι ανίκητη. Το αποδεικνύει η ανάκαμψη της Ρωσίας, η άνοδος της Κίνας και της Ινδίας και κυρίως η αντίσταση των λαών, που αγωνίζονται για την εθνική τους ανεξαρτησία, όπως του Ιράκ, του Λιβάνου και της Βενεζουέλας. Αυτοί μας δίνουν το παράδειγμα.

  Εμπρός λοιπόν! Το σάπιο πολιτικό-οικονομικό και «πνευματικό» κατεστημένο, που έχει επικαθίσει στον τόπο μας, είναι πλέον χρεοκοπημένο. Υπό το βάρος μίας σοβαρής κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, που θα ενσκήψει στο μέλλον -σε συνδυασμό ίσως μία εθνική περιπέτεια- θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όλο αυτό το σαθρό οικοδόμημα του «εκσυγχρονισμού». Τότε οι Έλληνες εθνικιστές θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους και θα αποτελέσουν την «μαγιά» για την εθνική και κοινωνική αναγέννηση του τόπου. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα στηθούν λοιπόν κάποτε αγχόνες δοσιλόγων. Δεν ξέρουμε το πότε. Όμως ένα είναι βέβαιο: «Η Ελλάς προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει!»