Σφαγή, πρέζα και εποικισμός

 • Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτώβριος 2018

  Όλη η σχιζοφρένεια και το επικίνδυνο της κατάστασής μας σε δύο ειδήσεις.

  Πρώτη είδηση. Στην Κω η Ασφάλεια συνέλαβε μέσα στο hot spot, τουτέστιν τον τσαντιρομαχαλά που έχει στήσει το γκουβέρνο μας και αλωνίζουν οι ΜΚΟτζήδες, με μισθούς 2.500 ευρώπουλα έκαστος, τρεις Ιρακινούς πρεζέμπορους. Και οι τρεις έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου, που είναι υπό εξέταση, ενώ λαμβάνουν και από τέσσερα κατοστάρικα κολλαριστά έκαστος ως επίδομα διαβίωσης. Στέγη, τροφή, περίθαλψη, 400 ευρώ τον μήνα και εμπορία ναρκωτικών, να συμπληρώνουν εισόδημα «για την φουκαριάρα τη μάνα τους». Δεν το κατήγγειλα εγώ, που είμαι κακός υπερπατριώτης, «ακροδεξιός» κ.λπ. Ο δήμαρχος της Κω το κατήγγειλε δημόσια.

  Δεύτερη είδηση. Στον Έβρο τρεις γυναίκες, μία ανήλικη, μία γύρω στα 19 και μία μεγαλύτερη, πιθανώς και συγγενείς, μητέρα με κόρες, που είχαν μπει παράνομα, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστριες, άγνωστο, βρέθηκαν δεμένες χεροπόδαρα και σφαγμένες σαν αρνιά του Πάσχα, κουρμπάνια, με τρόπο που θυμίζει Ισλαμικό Κράτος. Τρεις ανθρώπινες ψυχές, που «έφυγαν» μέσα σε ανείπωτη αγωνία, με τον πιο τρομερό τρόπο, αφού θα έβλεπε η μία να σφάζουν την άλλη έχοντας την επίγνωση πως έρχεται η σειρά της. Άφαντος ο φονιάς ή οι φονιάδες και άγνωστη η αιτία.

  Τέτοια κτήνη έφερε στη χώρα μας η πολιτική του Τσίπρα, του Πάνου και της Τασίας, το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», ο τεράστιος μαγνήτης του ψευτοανθρωπισμού με τα επιδόματα, την πλήρη ανοχή στην ανομία με την εξίσωση προσφύγων με τους λαθραίους, που απλά ψάχνουν καλύτερη ζωή ή κάνουν εγκληματικό «τουρισμό», που ήρθαν για πλιάτσικο, φόνους, βιασμούς. Αδίστακτοι εκούσιοι και ακούσιοι συνεργοί των δουλεμπόρων διακινητών του Ερντογάν κονομάνε από όλο αυτό το σκοτεινό νταραβέρι, που διαλύει την χώρα αλλά και αλέθει αθώες ψυχές, όπως οι τρεις γυναίκες στον Έβρο και πόσοι άλλοι άνθρωποι, κυρίως γυναικόπαιδα, που έπεσαν θύματα των συμμοριών κοινών κακοποιών ή φανατικών ισλαμιστών μέσα στους τσαντιρομαχαλάδες που έστησαν οι αριστεροί επίορκοι. Έπνιξαν πολύ περισσότερους επί των ημερών τους, αφού στην ουσία τούς προσκάλεσαν να φορτωθούν με τα παιδιά τους στις βάρκες των διακινητών και να πνιγούν πολλοί Αϊλάν, για τους οποίους οι λαδοπόντικες διεθνιστές του Σόρος κάνουν την πάπια.

  Η πολιτική των ξεχαρβαλωμένων συνόρων στοίβαξε απίστευτη ανθρώπινη δυστυχία με τεράστια βλάβη των εθνικών συμφερόντων, που μεγαλώνει μέρα με την μέρα, όσο συνεχίζονται οι αφίξεις των παρανόμων, συντριπτικά πια νέτοι σκέτοι λαθρομετανάστες. Μια ταλαίπωρη ντουντούκα της κυβερνητικής προπαγάνδας, αφού μου πούλησε πάλι φτηνιάρικο ψευτοανθρωπισμό, από αυτόν που σκοτώνει Έλληνες στου Φιλοπάππου και κορίτσια πρόσφυγες στον Έβρο, μου είπε σε πάνελ: «Παντού τα πάντα. Έχουμε και εμείς εμπόρους ναρκωτικών, δολοφόνους κ.λπ.». Η απάντηση απλή: «Ε, και; Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας κακοποιοί και πρέπει να φέρετε κι άλλους;» Ακατάληπτοι μυκηθμοί και γκριμάτσες ως απάντηση.

  Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι βουλευτές αμείβονται με ποσά που απέχουν πολύ από το εισόδημα των πολλών, έχουν προνόμια, κρατικά υβριδικά αυτοκίνητα, φρουρούς, μετακλητούς, ατέλειες. Ανήκουν εισοδηματικά και από ποιότητα ζωής στην ελίτ. Ε, τηρήστε τουλάχιστον τον όρκο σας. Φυλάξτε την Πατρίδα. Γιατί ξέρετε πώς λέγεται αυτό που κάνετε και η εξουσία σας δεν θα είναι αιώνια...

  Κατηγορία: