Κατάρ σημαίνει Τουρκία

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκέμβριος 2022

  Ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να ξαναδούν το φως του ήλιου όσοι τα πήραν από το Κατάρ είναι εθνικός. Τουρκία και Κατάρ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μια ενιαία γεωπολιτική οντότητα. Όσα ξέρουν οι Καταριανοί για τις μίζες που δίνουν, τα ξέρουν και οι Τούρκοι. Η χώρα του Ερντογάν, που θέλει να ρίξει πυραύλους στην Αθήνα, ελέγχει απόλυτα τους λαδιάρηδες που νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους στις βαλίτσες με τα καταριανά αργύρια της προδοσίας.

  Στις αρχές του 2023 η Τουρκία θα υποδεχθεί 36 μαχητικά αεροσκάφη του Κατάρ (μεταξύ αυτών, Μιράζ και Ραφάλ), τα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον μας! Η σχετική συμφωνία υπεγράφη στις 2 Μαρτίου 2021. Επιπλέον, η τουρκική οικονομία στηρίζεται κυρίως στις πλάτες του Κατάρ. Τον Δεκέμβριο του 2021 πήγε ο Ερντογάν στην Ντόχα για ... τράκα, ώστε να στηρίξει την τουρκική λίρα που κατέρρεε, υπέγραψε με τον εμίρη του Κατάρ 15 συμφωνίες, ενώ από το 2020 το Κατάρ αγοράζει μαζικά δημόσια περιουσία της Τουρκίας. Συνεπώς, όποιο κάθαρμα λαδώνεται από το Κατάρ είναι σαν να παίρνει χρήματα κατευθείαν από την ΜΙΤ και αποτελεί εχθρό της Ελλάδας.

  Επιπλέον, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι στο τουρκοκαταριανό παρεάκι πρέπει πάντοτε να συμπεριλαμβάνουμε και το Αζερμπαϊτζάν. Αυτή η τριπλέτα φιλοδοξεί να ελέγξει ένα από τα σημαντικότερα γεωπολιτικά «φιλέτα» του πλανήτη – και εμείς βρισκόμαστε στο κέντρο του, στο μάτι του κυκλώνα.

  Πάντως, πρέπει να επισημανθεί και το εξής: Πίσω από την όψιμη πρεμούρα των Ευρωπαίων για διαφάνεια διακρίνεται το ράμφος του φαλακρού αετού, που απεικονίζεται στο αμερικανικό εθνόσημο. Και ο λόγος είναι τα λεφτά από την ενέργεια. Στις 29 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε η μεγάλη συμφωνία Γερμανίας – Κατάρ για την προμήθεια υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). Οι Γερμανοί συμφώνησαν να προμηθεύονται επί 15 χρόνια καταριανό LNG. Οι Αμερικανοί δεν χάρηκαν με τη συμφωνία, παρόλο που εκεί θα παίξει ρόλο μια δική τους εταιρία, η ConocoPhillips (η μετοχή της οποίας ανεβαίνει). Αρκετοί αναλυτές αποδίδουν τις αποκαλύψεις στην Ε.Ε. και το μπουζούριασμα της Καϊλή σε αμερικανικό δάκτυλο – κι αν αυτό ισχύει, ίσως είναι η πρώτη φορά που μας έχουν ευνοήσει, και χωρίς να το επιδιώξουν!

  Κατηγορία: