Μαζικές «ελληνοποιήσεις» στην Θεσσαλονίκη

 • Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμβριος 2003

  Η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ καταγγέλλει ότι κατά την διάρκεια πρόσφατης πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, από χείλη υψηλόβαθμου στελέχους του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, αρμοδίου για τους μετανάστες, αναφέρθηκε ότι μόνον για το 2003 ελληνοποιήθηκαν 285.000 Αλβανοί στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ενώ εκτιμήθηκε ότι «στην ουρά» περιμένουν και 3.500 Κινέζοι.

  Στην μητρόπολη της ανεργίας και του αβέβαιου μέλλοντος, που πρόσφατα για ακόμη μία φορά διεσύρθη ως ευρύτερη περιοχή, με κατηγορίες ένθεν και ένθεν για ρατσισμό και μισαλλοδοξία, η κυβέρνηση με σκανδαλώδη προκλητικότητα και αποκλειστικά για ψηφοθηρικούς λόγους επιχειρεί να αποτελειώσει την υλοποίηση του προγράμματος «πολυφυλετική κοινωνία». Πρόγραμμα για το οποίο ουδέποτε εζήτησε την σύμφωνη γνώμη των δημοτών της Θεσσαλονίκης, αλλά και των Ελλήνων πολιτών γενικότερα. Είναι σαφές ότι οι νέοι «Έλληνες» θα αποτελέσουν τον ρυθμιστή της έκβασης των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

  H Ν.Ο. Θεσσαλονίκης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ:

  • Εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία για την αυθαίρετη κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζεται κατ' εξακολούθηση στα θέματα πληθυσμιακής αύξησης μέσω αδιαφανούς πρακτικής ελληνοποιήσεων
  • Απευθύνει ένα δριμύ «κατηγορώ» προς τη Δημοτική και Νομαρχιακή Αρχή, εφόσον συνέβαλαν στην τέλεση ενός τέτοιου εγκλήματος κατά της τοπικής κοινωνίας που αναντίρρητα θα αποβεί εν τέλει μοιραία και για την ομάδα των πρόσφατα ελληνοποιηθέντων.
  • Καταγγέλλει ευθέως το στέλεχος της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΜΑΘ, για την σκόπιμη αποσιώπηση του θέματος της οικογενειακής συνένωσης που ανακύπτει αμέσως μετά την ελληνοποίηση ως η πρώτη και κύρια παρενέργεια

  Η ξέφρενη πορεία των ελληνοποιήσεων είναι καιρός να σταματήσει καθώς η Ελλάς κινδυνεύει να αλλοιωθεί πληθυσμιακά, ενώ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μίας αναπότρεπτης οικονομικής καθίζησης. Απαλλαγμένοι από κάθε μορφής ξενοφοβικές νοοτροπίες και ρατσιστικές συμπεριφορές η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, κρίνοντας ορθολογικά, εκτιμά ότι το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης στην παρούσα μορφή του δεν είναι δυνατόν, ούτε χρειάζεται να υποστεί μεγαλύτερη πληθυσμιακή έκρηξη και για το λόγο αυτό προτείνει επειγόντως την χάραξη μεταναστευτικής πολιτικής.