Όχι στο πολιτιστικό κέντρο των ισλαμιστών

 • Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλιος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταδικάζει την απόφαση της κυβερνήσεως, να επιτρέψει την ανέγερση ισλαμικού κέντρου στην περιοχή της Παιανίας. Πέρα από τους συνειρμούς και συμβολισμούς που φέρει αυτή η εξέλιξη, εγείρονται και μεγάλα ζητήματα εθνικής ασφαλείας για την χώρα και το λαό μας.

  Ως γνωστόν η ανέγερση αυτού του αντιαισθητικού και ξένου προς το λιτό αττικό τοπίο τεμένους χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία, το σημείο αναφοράς της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας. Δίπλα στα εκατοντάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο απροστάτευτος Έλληνας πολίτης, θα έχει να αντιμετωπίσει και τους επίδοξους καμικάζι που φανατίζονται εναντίον της Δύσεως από τους μουλάδες. 

  Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν σεβάστηκε καν την πάγια, για την διπλωματία, αρχή της αμοιβαιότητας. Στην Ελλάδα θα επιτραπεί η λειτουργία κολοσσιαίων διαστάσεων ισλαμικού κέντρου, ενώ στις υπό σκοταδιστικό καθεστώς ευρισκόμενες αραβικές χώρες και στην Τουρκία, δεν πρόκειται να ανοίξει ούτε μία (!) Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία…

  Η κυβέρνηση αγνόησε και την γνώμη των πολιτών της Παιανίας που εναντιώνονται στην ανέγερση ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή τους.

  Εάν αληθινά υπήρχε η οποιαδήποτε πρόθεση να εξυπηρετηθούν οι λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων, τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απλά θα μπορούσε να νομιμοποιήσει τη λειτουργία ισλαμικών ευκτηρίων οίκων, οι οποίοι ήδη έχουν διασπαρεί (παρανόμως) σε δεκάδες γειτονιές της πρωτεύουσας και της περιφέρειας.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δηλώνει απερίφραστα την αντίθεσή του στην ανέγερση ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου, χρηματοδοτούμενου από τους ακραίους ισλαμιστές (βαχαμπιστές) της Σαουδικής Αραβίας. Κανένα ισλαμικό κέντρο σε καμία γωνία της Ελλάδας! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.