Το ΚΚΕ σε απόγνωση

 • Δημοσιεύτηκε: 20 Αύγουστος 2020

  Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), τιμώντας την προσφορά αίματος των παιδιών της Ελλάδας στον αγώνα εναντίον των σλαβοκίνητων κομμουνιστών, διοργανώνει την τέλεση των επετειακών μνημόσυνων στον Γράμμο και στο Βίτσι. Αυτό δεν ξενίζει όσους διάβασαν την είδηση. Οι Έλληνες αξιωματικοί ποτέ δεν έπαψαν να τιμούν τους συναδέλφους τους, τους στρατιώτες, αλλά και τους πολίτες που έπεσαν στις μάχες εναντίον των εγκληματικών ομάδων οι οποίες επεδίωκαν την απόσχιση εδαφών από την Ελλάδα και την παραχώρησή τους στους Σλάβους, καθώς και το αλυσόδεμα της χώρας στα σταλινικά κάτεργα.

  Το (για ορισμένους) «παράδοξο» και «εξοργιστικό» της φετινής εκδήλωσης είναι η επίσημη συμμετοχή του κράτους στην τέλεση των επετειακών μνημόσυνων. Η βορειοκορεατική συνιστώσα της ημεδαπής πολιτικής σκηνής έφριξε μαθαίνοντας ότι η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στα μνημόσυνα από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας στρατηγό ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή.

  Το ΚΚΕ, το οποίο είναι το κόμμα που με πολύ μεγάλη χαρά έκανε αποδοχή της πολιτικής κληρονομιάς της εγκληματικής οργάνωσης που αποκαλείτο «Δημοκρατικός Στρατός», αφού προέβη στη διατύπωση μιας σειράς ύβρεων για την εκδήλωση, αξίωσε από την κυβέρνηση «να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπό της από αυτή την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση, διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα».

  Πίσω από τις υστερικές διατυπώσεις και τις κούφιες απειλές του κόμματος που αιματοκύλισε την Ελλάδα και διέπραξε το ανοσιούργημα του παιδομαζώματος (για το οποίο καμαρώνουν και το γιορτάζουν ακόμα και σήμερα), κρύβεται ένα συναίσθημα: η απόγνωση. Οι κουκουέδες ξέρουν ότι ξέφτισε το ψεύτικο λούστρο με το οποίο είχαν βάψει τα πεπραγμένα τους οι «διαμορφωτές άποψης». Το «ιερατείο» του Περισσού, οι παραφυάδες και οι ουραγοί της χρεοκοπημένης ιδεολογίας του κομμουνισμού έχουν αντιληφθεί ότι οδεύουν (με μεγάλη καθυστέρηση) σε μια από τις πολλές πολιτικές χωματερές της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας.

  Το δηλητηριώδες «ελιξίριο» της μαρξικής φενάκης δεν «πουλάει» πια. Οι περισσότεροι έχουν κατανοήσει ότι η κατάποσή του προκαλεί εθνική δηλητηρίαση.