του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα

  Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτώβριος 2023

  Η ανθρωπότητα έχει μπει για τα καλά στον κυκλώνα της εθνοκτόνου και οικονομίστικης ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης. H έντονη προσπάθεια επιβολής των δεδομένων της νέας αυτής εποχής, από τους διεθνιστές γίνεται αισθητή πλέον και στους απλούς πολίτες.

  Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγουστος 2023

  Σε λιγότερο από δυο μήνες, στις 8 και 15 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε δήμους και περιφέρειες ανά την Ελλάδα. Παλαιότερα οι εκλογές αυτές είχαν ιδιαίτερο προσωπικό «χρώμα» διότι κυριαρχούσε η δομή των κοινοτήτων και της τοπικής κοινωνίας.

  Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούλιος 2023

  Τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 «ξάφνιασαν» πολλούς Έλληνες. Στην βουλή εισήλθαν τρία πατριωτικά κόμματα με συνολικά 34 βουλευτές. Και όλοι μαζί, και τα τρία κόμματα που δεν μπήκαν στην Βουλή, κατέγραψαν ποσοστό 13,75%. Δηλαδή 716.685 ψηφοφόροι.

  Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούνιος 2023

  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ίσως ωστόσο, να είναι αρκετός για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, το οποίο επιτηδευμένα αποκρύπτουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, όπως και οι διάφοροι «αναλυτές». Στην Βουλή υπάρχει χώρος και για τρίτο πατριωτικό κόμμα.

  Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβρουάριος 2020

  Ελλάς 2020, 2.500 χρόνια μετά την Μάχη των Θερμοπυλών και της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, εμείς οι Νεοέλληνες καλούμαστε να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες, που δεν είναι άλλοι από τούς Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Απρίλιος 2019

  Ελλιπής και παραμορφωτική οπτική, αντιφάσεις και προχειρότητα χαρακτηρίζουν το νέο βιβλίο της αναπληρώτριας καθηγήτριας του Πάντειου Πανεπιστημίου Βασιλικής Γεωργιάδου με τίτλο «Η Άκρα Δεξιά στην Ελλάδα, 1965-2018».

  Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούνιος 2018

  Είναι τα «Σκόπια» έθνος; Αποτελεί αυτό το βαλκανικό κρατικό συνονθύλευμα Αλβανών, Αθίγγανων, Βορείων Ελλήνων, Βούλγαρων, γενιτσάρων του κομμουνιστικού παιδομαζώματος 1948-49, Σλάβων κ.α. έθνος;

  Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκέμβριος 2016

  Η λεβεντογέννα Ήπειρος, η οποία παρά τις πολλές απελευθερωτικές επαναστατικές της προσπάθειες, βρέθηκε κομμένη στην μέση, και το εκλεκτό κομμάτι, η γενέτειρα εθνικών ευεργετών και λογίων, τα χώματα που περπάτησε ο Πατροκοσμάς να είναι εκτός του εθνικού κράτους των Ελλήνων.

  Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμβριος 2016

  Έφυγε από την ζωή ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος θα καταχωρηθεί στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος ως ένας από τους μεταπολιτευτικούς Προέδρους της Δημοκρατίας. Θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σας, αγαπητοί φίλοι, την δικιά μου καταχώρηση στην μνήμη μου.

  Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτώβριος 2016

  Χθες το Εθνικιστικό Κίνημα υπέστη μια από τις μεγαλύτερες απώλειες που θα μπορούσε να έχει. Ο αγαπημένος συναγωνιστής μας, ο πρωτοπόρος των αγώνων μας, ο άνθρωπος - Έλληνας που δεν λύγισε ποτέ, ο εκδότης Ιωάννης Σχοινάς έχασε την βιολογική μάχη με τον χάρο.

  Σελίδες