του Σπύρου Παπαδόπουλου

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούνιος 2014

  Πόση αλήθεια κρύβουν τα στοιχεία και ο θόρυβος που γίνεται περί «επανάκαμψης» στην πολιτική σκηνή του Γ. Καρατζαφέρη και του κόμματός του, του ΛΑ.Ο.Σ.;

  Δημοσιεύτηκε: 23 Μάιος 2014

  Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωπαϊκές εκλογές την Κυριακή 25 Μαΐου δεν ήταν στις αρχικές μου προθέσεις, προέκυψε λίγο πριν το κλείσιμο του συνδυασμού και μετά από συζήτηση με τον συναγωνιστή γενικό γραμματέα του κινήματος Εμμ. Κώνστα.

  Δημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2014

  Διάβασα εδώ και μέρες τον «δεκάλογό» σου και δεν σου κρύβω ότι απόρησα. Τι νόημα έχει όλο αυτό και σε τι στοχεύει; Σε ποιους απευθύνεσαι άραγε και για ποιο λόγο προσπαθείς να περάσεις συγκεκριμένη γραμμή και να κατευθύνεις ποιους, στον συγκεκριμένο στόχο που εσύ, για προσωπικούς σου λόγους, επέλεξες; Σε τι βοηθάει άραγε η «επιχειρηματολογία» σου στην ενότητα του εθνικιστικού κινήματος, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι θα υπάρξει και η Δευτέρα των εκλογών;

  Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμβριος 2012

  Στο διαχρονικό ταξίδι των Ελλήνων εθνικιστών, ένας κύκλος αγώνων μέσα από τον πολιτικό φορέα του ΛΑ.Ο.Σ. έκλεισε και για μένα.

  Στα 6 χρόνια παρουσίας μας και αγώνων έγιναν πολλά, δόθηκαν μάχες και προωθήθηκαν σημαντικές πολιτικές θέσεις τόσο στα εθνικά, όσο και στα κοινωνικά θέματα μέσα στο κοινοβούλιο της Ελλάδος, όσο και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ο ΛΑ.Ο.Σ. αναπτέρωσε ελπίδες, συσπείρωσε πατριώτες και εθνικιστές, δημιούργησε προσδοκίες, διεμβόλισε τον δικομματισμό, διαχειρίστηκε μερίδια εξουσίας.

  Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούνιος 2012

  Οι σκηνές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΝΤ1 προφανώς δεν θα έπρεπε να εκπλήξουν κανέναν, όσο και αν κάποιοι υποκρίνονται τους έκπληκτους, και εξηγούμαι.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Μάιος 2012

  Ένα εκλογικό επεισόδιο τελείωσε, όμως ένα άλλο είναι μπροστά μας, για να επιβεβαιώσει το καταστροφικό έργο και τα αδιέξοδα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Το ελληνικό έθνος όμως θα σταθεί όρθιο, μέσα από τις οδύνες της εθνικιστικής αναγέννησης για να βαδίσει τα μονοπάτια των πεπρωμένων του, σε πείσμα των εκπροσώπων της παρακμής.

  Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτώβριος 2010

  Ένα χρόνο ακριβώς μετά την παράδοση της εξουσίας από τον κ. Καραμανλή στον κ. Παπανδρέου καλούμαστε να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε τους δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες του τόπου μας.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούνιος 2010

  Πάει αρκετός καιρός που σταμάτησα να καταγράφω και να αποτυπώνω τις σκέψεις μου, λίγο η πιεστική καθημερινότητα, λίγο ο καθημερινός αγώνας. Κατάφερα ωστόσο και ξέκλεψα μια ώρα μοναξιάς και θυμήθηκα.

  Δημοσιεύτηκε: 09 Μάιος 2009

  Ο μήνας Μάιος είναι ο μήνας των λουλουδιών η φύση ομορφαίνει από τους ανθούς τα χρώματα και τις ευωδιές. Αυτός ο μήνας, ο Μάιος, είναι όμως και ο μήνας των Ελλήνων εθνικιστών!

  Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκέμβριος 2008

  Παρακολούθησα με πολύ προσοχή την «εξέγερση» σου Ελληνική νεολαία για να εκφράσεις την «οργή» σου για τον άδικο χαμό του 15χρόνου Αλέξη. Δεν με έπεισες όμως επαναστατημένε νέε και νέα ότι έχεις την ποιότητα, την θέληση, την απόφαση και το όραμα να υπερασπιστείς την γενιά σου και να ανατρέψεις του σύστημα και όλα όσα μαζί τους σε σκοτώνουν. Δεν σε είδα να κρατάς στα χέρια σου Ελληνικές Σημαίες ξεσηκώνοντας ότι πιο υγιές υπάρχει ακόμη σ' αυτόν τον τόπο, την Ελληνική ψυχή.

  Σελίδες