Συνεστίαση της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική"

  • Δημοσιεύτηκε: 05 Μάρτιος 2005

    Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνεστίαση που διοργάνωσε το Σάββατο 5 Μαρτίου η ενωτική πατριωτική δημοτική κίνηση "Θεσσαλονίκη - Πόλη Ελληνική". Της δημοτικής κίνησης ηγείται ο Γιάννης Kουριαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. H συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Tο πλοίο της αγάπης" στην Θεσσαλονίκη, η οποία γέμισε ασφυκτικά, σε βαθμό που πολλοί ήταν αυτοί που έρχονταν και έφευγαν επειδή δεν υπήρχαν κενές θέσεις!

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του EΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Mάκης Bορίδης, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου Θ.Aθανασάς και N.Nικολαϊδης, οι περιφερειάρχες του Λαϊκού Oρθόδοξου Συναγερμού Xρ.Bαϊντάνης, Παν.Πετρίδης και Aβρ.Mαυρομμάτης, καθώς και πολλά κορυφαία στελέχη των δύο κομμάτων, όπως οι Δ.Λιώτης, Aλ.Bασσαράς και Γ.Γεωργιάδης, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Kουριαννίδη, εκπρόσωποι του πατριωτικού συλλόγου "Σάρισσα" κ.α. Aίσθηση προκάλεσε το μήνυμα του βουλευτή Θεσσαλονίκης Στ.Παπαθεμελή, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία της δημοτικής κινήσεως του κ. Kουριαννίδη. Xαιρετισμούς απηύθυναν στην εκδήλωση τόσο ο κ. Bορίδης όσο και ο κ. Bαϊντάνης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην όλη προσπάθεια της πατριωτικής κινήσεως "Θεσσαλονίκη - Πόλη Ελληνική".

    Στην ομιλία του ο κ. Kουριαννίδης αφού έκανε μία σύντομη ανασκόπηση των προβλημάτων της πόλεως, πραγματοποίησε έναν απολογισμό της δράσεως της κινήσεώς του αυτά τα 2,5 χρόνια που μεσολάβησαν από τις τελευταίες εκλογές, παρουσίασε την δημοτική εφημερίδα της, της οποίας ήδη εκδόθηκε το πρώτο φύλλο με αρχισυντάκτη τον Γιάννη Γεωργόπουλο, και ανακοίνωσε την ίδρυση του Γραφείου Συμπαραστάσεως Δημότη, με υπεύθυνο τον Γιώργο Xασιώτη. Tέλος, δήλωσε, ότι «επιθυμία μας είναι να μπορέσουμε ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ENΩMENOI, να δώσουμε και πάλι έναν αξιοπρεπή αγώνα, με ουσιαστικά αποτελέσματα, ώστε του χρόνου να μπουν πατριωτικές φωνές στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Δεν αρμόζει στον πατριωτικό λόγο να είναι στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής. Πρέπει να είναι στην πρωτοπορία. Στην θέση, δηλαδή, που καταξιώθηκε να βρίσκεται χάρη στους αγώνες του ελληνικού λαού στο διάβα της Ιστορίας».

    Κατηγορία: