Σοσιαλισμός εν Ελλάδι

 • Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούνιος 2018

  Και τα δύο μαζί δεν γίνεται να τα έχουμε. Όσο υπάρχει σοσιαλισμός αποδυναμώνεται η ελληνικότητα και τούμπαλιν.

  Τι είναι σοσιαλισμός, σύντροφε; Είναι να έχει διαλυθεί το άπαν σύμπαν από μια θεομηνία, τα έργα να μην έχουν γίνει, να υπάρχουν νεκροί από τις πλημμύρες (όπως τον Νοέμβριο του 2017) και η περιφερειάρχης, που είναι αρχικά άφαντη, στην συνέχεια να σκάει μύτη λες και απέδρασε από αυστηρότατο λύκειο θηλέων που διοικούν Γαλλίδες καλόγριες. Σοσιαλισμός είναι και η περιφερειάρχης να υποβάλλει μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όταν ένας από τους υπευθύνους για την κατάσταση της περιφέρειας είναι η ίδια!

  Στην συνέχεια ο σοσιαλισμός οικοδομείται ακόμα πιο πλέρια, στέρεα, ακλόνητα, όπως θα τολμούσαν να πουν οι οραματιστές ιστορικοί, αν ο αντιπεριφερειάρχης, λάβρος και τολμητίας, εισέλθει ατρόμητος σε τηλεοπτικό στούντιο (αφού περάσει η μπόρα, εννοείται) σαν καρνάβαλος σωστός, με ολίγη από κασκαντέρ, με την νιτσεράδα του, τις γαλότσες και το φορτσάτο ύφος του ανθρώπου που αγωνίζεται χωρίς αντίπαλο στο ιδιαίτερα απαιτητικό είδος της πολιτικής κωμωδίας.

  Σοσιαλισμός είναι και όταν πίσω από κάθε θάμνο, πουρνάρι, λόγγο, βουνό και ψηλή ραχούλα βλέπεις ακροδεξιούς γεμάτους πιστόλια και φυσεκλίκια, που μαζί με τον βαρύ και ελαφρύ οπλισμό κρατούν βαλίτσες τίγκα στα πεντακοσάευρα και κυνηγούν επαναστάτες συριζαίους και ανελιστές με αμφίπλευρο στόχο: είτε να τους ανάψουν μια στο δόξα πατρί, είτε να τους εξαγοράσουν υποχρεώνοντάς τους να μην παραδώσουν την έδρα.

  Σοσιαλισμός επίσης είναι ότι στη συνέχεια ξυπνάς από το παραλήρημα και οι ακροδεξιοί ιδεολογικοί απόγονοι του Δάγκουλα, του Πούλου, του Κατσαρέα και του Μαγγανά ξάφνου μετατρέπονται σε Ρουβίκωνες, στα δικά σου παιδιά, που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο βουλευτή! Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σοσιαλιστική όταν ο βουλευτής που έφαγε την πεσιματική αρνείται να πιστέψει ότι ήταν οι Ρουβίκωνες, επειδή αυτό δεν ταιριάζει με το σατανικό σχέδιο που είχε ... αποκωδικοποιήσει ο ίδιος στην κεφαλή του.

  Ωραία κωμωδία θα ήταν ο σοσιαλισμός, αλλά κοστίζει πολύ ακριβά για να την παρακολουθήσεις. Το κόστος είναι ολόκληρη η πατρίδα, το παρόν, το μέλλον, το έθνος και η Ιστορία μας.