Ρατσισμός κατά Ελλήνων, τζαμί και Κικίλιας

 • Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτώβριος 2010

  Βρισκόμαστε 20 ημέρες προ των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και οφείλω να καταθέσω ορισμένες σκέψεις για το υπό διαμόρφωση προεκλογικό κλίμα, που ίσως σας φανούν χρήσιμες. Σκέψεις που γεννήθηκαν μέσα από αυτές τις πρώτες ημέρες της μάχης.

  Ο συνδυασμός μας, υπό την επωνυμία «Αττική Οδός» είναι ο μοναδικός συνδυασμός που φαίνεται να προβάλει τα μεγάλα θέματα της λαθρομεταναστεύσεως, της ισλαμοποιήσεως της χώρας μας, του παρεμπορίου, της εγκληματικότητος κ.λπ. Όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί, με την εξαίρεση των κ. Ψαριανού και Διάκου που προβάλουν τα οικολογικά τους θέματα, κινούνται πάνω στον άξονα «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο». Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι μία κατ' αρχάς μεγάλη επιτυχία του κ. Σαμαρά και μεγάλη αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, ότι η μόνη μέχρι στιγμής πολιτική σύγκρουση των εκλογών αυτών επικεντρώνεται στο Μνημόνιο. Αυτή η τακτική του κ. Σαμαρά είναι πιθανόν να του δώσει πολιτικά οφέλη και να ισχυροποιήσει την θέση του, εντός της ΝΔ είμαι όμως υποχρεωμένος να σας πω, ότι αποτελεί βαθειά μου πεποίθηση, ότι συνάμα με το όποιο πολιτικό του όφελος, ο κ. Σαμαράς με την επιλογή του αυτή σπρώχνει την χώρα στον όλεθρο.

  Κρατήστε αυτό το άρθρο για το μέλλον, όπου εάν κατορθώσει να γίνει ποτέ Πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, συνεχίζοντας την γνωστή τακτική της πολιτικής εταιρείας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. να υφαρπάζουν ψήφους λέγοντας συνεχώς ψέματα, σε έξι μήνες θα καεί η Αθήνα. Φανταστείτε να εκλεγεί κάποιος Πρωθυπουργός για να μηδενίσει το έλλειμμα σε 18 μήνες, να δώσει πίσω τις απώλειες από μισθούς και από συντάξεις και να μειώσει τους φόρους. Όπως καταλαβαίνετε εάν κάποιος πράγματι μπορούσε να πραγματοποιήσει και τα τρία αυτά ταυτοχρόνως, δεν θα διεκδικούσε Νόμπελ όπως λένε, αλλά θέση στον υπερβατικό κόσμο... Είναι προφανές ότι όλα αυτά είναι απίστευτα ψεύδη, που λέγονται μόνον και μόνον για να κοροϊδέψουμε ξανά τον κόσμο. Η ανησυχία μου είναι στο πώς θα αντιδράσει όλος αυτός ο κόσμος, όταν πλέον θα συνειδητοποιήσει ότι τον έχουν κοροϊδέψει για άλλη μία φορά και ότι εύκολος δρόμος, χωρίς θυσίες απλά δεν υφίσταται;

  Είναι βέβαιον ότι εάν ένας άνθρωπος είναι ασθενής και για να γίνει ξανά υγιής πρέπει να υποβληθεί σε σκληρή και επώδυνη θεραπεία, θα προτιμήσει να ακούσει έναν τσαρλατάνο που του λέει ότι χωρίς καμμία θυσία, θα γίνει καλά, παρά έναν γιατρό που θα του πη την αλήθεια, ότι δηλαδή θα πονέσει, θα κουραστεί, θα στερηθεί, αλλά θα γίνει καλά. Η διαφορά μεταξύ των δύο, είναι ότι ο πρώτος θα οδηγήσει τελικά τον ασθενή στον θάνατο, διότι θα τον έχει παρασύρει στο να χάση πολύτιμο χρόνο, ενώ ο δεύτερος θα τον σώσει ή μάλλον θα τον έσωζε εάν δεν παρενέβαινε ο τσαρλατάνος!

  Αυτή ακριβώς είναι και η θέση της χώρας μας σήμερα και η κατά την γνώμη μου συγκλονιστικές ιστορικές ευθύνες που αναλαμβάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα κατορθώσει να σκεφτεί λογικά και να μην παρασυρθεί από τις Σειρήνες του εύκολου δρόμου, αλλά δυστυχώς δεν το πολυπιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο λαός μας διαχρονικά έχει αποδείξει ότι παρασύρεται εύκολα από τους δημαγωγούς και πάντα στο τέλος ψάχνει να βρει τις ευθύνες του, κάπου αλλού.

  Η πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι τραγική. Είναι πολύ χειρότερη απ' ότι νομίζουμε. Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ κ. Δούκας, απελευθερωμένος πια από τα κομματικά δεσμά παραδέχθηκε δημοσίως ότι το πραγματικό χρέος της χώρας μας (τηλεοπτικός σταθμός «Κόντρα») δεν είναι 350 δις, αλλά πάνω από 700 δις. Τα 110 δις που εξασφαλίσαμε με το περίφημο Μνημόνιο και τα οποία θα εκταμιεύσουμε σταδιακά και όσο το τηρούμε, δεν καλύπτουν ούτε τις μισές μας δανειακές ανάγκες μέχρι το 2015. Στην πραγματικότητα εάν δεν πείσουμε τις διεθνείς αγορές, ότι θα κατορθώσουμε να ξαναγίνουμε αξιόχρεοι, τότε το μέλλον μας είναι ζοφερό!

  Τούτη λοιπόν την κρίσιμη ώρα, που είμαστε στην κόψη του ξυραφιού ή θα αγωνιστούμε σκληρά για να ξεφύγουμε ή θα πέσουμε. Η πτώση μας θα είναι εξαιρετικά οδυνηρή και όλοι όσοι εις το όνομα του «αντιμνημονίου» εύκολα επιλέγουν αυτήν την λύση, θα εύχονταν να είχαν καταπιεί την γλώσσα τους.

  Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι γνωρίζουν την πραγματικότητα. Π.χ. ο Νότης Μηταράκης, νυν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του κ. Κικίλια και οικονομικός σύμβουλος της ΝΔ στην εφημερίδα «Μακεδονία» την 1η Μαΐου του 2010, δηλ. 4 ημέρες πριν από την υπογραφή του Μνημονίου σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου λέει τα εξής: «Το ΔΝΤ συνδυάζεται με σκληρά μέτρα και άμεση προσαρμογή. Βέβαια στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Επιτυχία θα ήταν πάντως να μπορούσαμε ως κοινωνία να πάρουμε μόνοι μας τα αναγκαία μέτρα, χωρίς να είχε χρειαστεί η εξωγενής παρέμβαση». Και ενώ γνώριζε και έλεγε αυτά, 4 ημέρες μετά ο κ. Σαμαράς ψήφιζε όχι! Για τις ψήφους ρε γαμώτο...

  Την ώρα που θα έπρεπε να εξηγήσουμε στον κόσμο την αλήθεια και να τον πείσουμε να αγωνιστεί για να σωθεί, έρχεται το μεγάλο αστικό κόμμα η ΝΔ και του υπόσχεται τον εύκολο δρόμο: «Δεν χρειάζονται θυσίες, το έλλειμμα θα το εξαφανίσουμε, τις συντάξεις θα τις επιστρέψουμε κ.λπ.» Πρόκειται για μεγάλο σφάλμα που αν και εκλογικά μπορεί να επιτύχει, αυτή την επιτυχία θα την πληρώσουμε όλοι πολύ ακριβά. Δεν είναι απλώς ισοδύναμο με το περίφημο ψεύδος του κ. Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν!», ενώ όλοι ξέραμε ότι δεν υπήρχε σάλιο, είναι πολύ χειρότερο, διότι πλέον ουδείς μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε.

  Βέβαια η όποια επιτυχία του κ. Σαμαρά ενισχύεται από την κυβερνητική ανικανότητα. Το ΠΑΣΟΚ έξυπνα, μεταθέτει όλες τις δικές του αστοχίες στο Μνημόνιο. Πουθενά το Μνημόνιο δεν λέει να βάλουν φόρο 40% στις επιχειρήσεις, να αυξήσουν τις αντικειμενικές, να μην σταματήσουν την γραφειοκρατία κ.λπ. Το ΠΑΣΟΚ τα κάνει, στο Μνημόνιο τα φορτώνει. Και έτσι εξυπηρετούνται και οι δύο, ο κ. Σαμαράς ως «αντιμνημονιακός» και ο κ. Παπανδρέου διότι κρύβει την ανικανότητά του. Και το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. καλά κρατεί.

  Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν εμείς προσπαθούμε να μιλήσουμε για την λαθρομετανάστευση (άραγε προ Μνημονίου δεν υπήρχε πρόβλημα;), για το τζαμί και την ταχεία ισλαμοποίηση της χώρας μας (χωρίς τον Μνημόνιο θα το γλιτώναμε;), για την εγκληματικότητα κ.λπ. Και βεβαίως για όλα αυτά δεν μιλάει κανένας άλλος! Τα λέω ολομόναχος! Προκάλεσα χθες στο Mega, τον κ. Κικίλια να πη κάτι για το τζαμί, διότι έμαθα ότι υπεσχέθη στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονος ότι είναι αντίθετος και θέλει να το μετακινήσει εκτός οικιστικού ιστού και δεν είπε κιχ ή μάλλον είπε, αλλά ακούγεται στο βίντεο λίγο, πρέπει να το προσέξεις ότι το λέει: «Δεν έχει αρμοδιότητα ο Περιφερειάρχης για το τζαμί» μου λέει. Όμως εγώ ο αφελής ρωτώ, εάν δεν έχει, τότε γιατί έδωσε αυτή την υπόσχεση στους κατοίκους της περιοχής; Εγώ λέω ότι έχει και ότι εάν εκλεγόμουν εγώ θα το σταμάταγα αμέσως! Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εκλεγώ, οπότε το τζαμί θα γίνει, όταν όμως σε λίγα χρόνια θα δείτε τί θα συμβεί εκεί, με το Ισλαμαμπάντ μέσα στα πόδια μας, ελπίζω ορισμένοι να έχουν το θάρρος να παραδεχθούν δημοσίως, ότι κάποιος ΛΑ.Ο.Σ. μας τα έλεγε, αλλά δεν τον ακούγαμε...

  Και μια και σας μιλώ για το τζαμί, ας ξεκαθαρίσουμε και την άλλη φοβερή ψευτιά που πέταξε χθες ο κ. Κικίλιας ότι εγώ θέλω να κάνω 100 τζαμιά σε κάθε γειτονιά. Δεν θέλω και δεν πρόκειται εάν διοικήσω εγώ να κτιστεί ούτε ένα τζαμί. Το λέω και σας παρακαλώ να το μεταφέρετε διότι υπάρχουν και οι έμμισθοι συκοφάντες που διαστρεβλώνουν και τα δικά μου και του Προέδρου τα λόγια. Έχουμε ένα αντικειμενικό γεγονός, χιλιάδες μουσουλμάνους που αφήσαμε (το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για την ακρίβεια τους άφησαν) να έλθουν στην Αθήνα. Όλες οι διεθνείς συμβάσεις που έχουμε υπογράψει, αλλά και ο δικός μας ανθρωπισμός, μας υποχρεώνει να απαντήσουμε στο ερώτημα του πού και πώς θα θρησκεύονται. Η ΝΔ με τον νόμο του 2006 και την υπογραφή του κ. Καραμανλή ως Πρωθυπουργού απήντησε με το γιγαντιαίο ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό.

  Εμείς λέμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ οι οποίες είναι ένα ανεξίθρησκο κράτος, πολυπολιτισμικό κ.λπ. τζαμί σαν και αυτό στον Βοτανικό δεν υπάρχει. Για να καταλάβετε η φασαρία για το «τζαμί» στην Νέα Υόρκη, είναι για έναν χώρο λατρείας πλησίον του χώρου που βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, σε έναν όροφο ενός ουρανοξύστη. Αυτό εννοούν τζαμί στις ΗΠΑ χωρίς μιναρέ, χωρίς μουεζίνη κ.λπ. Το ίδιο στην Ελβετία, με δημοψήφισμα απαγορεύτηκαν όχι οι χώροι λατρείας των μουσουλμάνων, αυτό δεν γίνεται νομικά, αλλά τα τεμένη, δηλαδή οι μιναρέδες. Είναι άλλο πράγμα να έχουν, με δικά τους έξοδα εννοείται και όχι με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, κάποιους χώρους (διαμερίσματα, ημιυπόγεια κ.λπ.) στα οποία θα υπάρχει ο κρατικός έλεγχος για να είναι καθαρά, για να είναι ασφαλή κ.λπ. και στους οποίους θα πηγαίνουν και θα προσεύχονται (αυτό προτείνουμε εμείς) και άλλο το τέμενος το οποίο με τον μιναρέ, με τον μουεζίνη που θα φωνάζει το «Αλλάχ Ακμπάρ», με τον μνημειακό του χαρακτήρα θα αλλοιώσει τον Χριστιανικό χαρακτήρα της πόλεώς μας και θα γίνει ιερός χώρος πια για τους απανταχού μουσουλμάνους και τον οποίον χώρο δεν θα μπορέσουμε να αγγίξουμε καν ξανά ποτέ χωρίς γιγαντιαίες αντιδράσεις από ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο και άλλο υπόγειοι ή ημιυπόγειοι χώροι λατρείας, με τους οποίους όμως και ξεπερνάμε τα νομικά εμπόδια και δεν παραδίδουμε την χώρα μας στο Ισλάμ. Όπου και να κτίσης το Τζαμί, σύμβολο του Ισλάμ και πόλος έλξεως και άλλων θα γίνει. Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε.

  Εάν καταλαβαίνετε το μέγεθος του κινδύνου που μας απειλεί πρέπει να τρέξετε αυτές τις τελευταίες 20 ημέρες όσο περισσότερο μπορείτε. Ακόμη και αν δεν κατορθώσουμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο (δύσκολο, έως πολύ δύσκολο μεν, όχι όμως και αδύνατον), εάν το ποσοστό μας είναι μεγάλο θα αναγκάσουμε τους δύο πρώτους να δεσμευθούν τουλάχιστον για το τζαμί για να δηλώσουμε δημοσίως την υποστήριξή μας στον έναν ή στον άλλον. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πολιτική πίεση που θα μπορέσουμε να ασκήσουμε και άρα τόσο καλλίτερα τα αποτελέσματα. Πρέπει να πείσετε τους συμπολίτες μας να μην πετάξουν την ψήφο τους! Θα έχουμε μία ευκαιρία, στις 7 Νοεμβρίου! Μία! Και πρέπει να είμαστε εύστοχοι!

  Καλό Αγώνα!

  Υ.Γ. θα αναρτήσω και όλη την συνέντευξη που είχε δώσει τότε στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο Νότης Μηταράκης. Από τα λεγόμενά του αντιλαμβάνομαι ότι είναι σοβαρός άνθρωπος και γνωρίζει από οικονομικά, οπότε έχει την ηθική μου συμπαράσταση για την δυσκολία που προφανώς αντιμετωπίζει στο να υπερασπίζεται αυτήν την εντελώς αντίθετη με τα δικά του πιστεύω, πολιτική τακτική της ΝΔ. Η συνύπαρξη δε του συνδικαλιστή Γιάννη Μανώλη και του Προέδρου των Ελλήνων τραπεζιτών Λονδίνου στο ίδιο ψηφοδέλτιο, δείχνει τον παραλογισμό που έχει επικρατήσει στην πατρίδα μας.