Παρουσίαση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»

  • Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2014

    Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» Γιάννη Κουριαννίδη, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ποσειδωνίου την Δευτέρα 12 Μαΐου.

    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτισαν εκπρόσωποι των φορέων που στηρίζουν τον συνδυασμό του κ. Κουριαννίδη και συγκεκριμένα: ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Αργύρης Σαρήπαππας, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Δραχμή» Στέφανος Βαβούρας, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Κουριαννίδη. Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης, που έχει επανειλημμένως δηλώσει την στήριξή του στην προσπάθεια του κ. Κουριαννίδη και των συνεργατών του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Ιωάννης Βαλερής, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος Κωνσταντία Καλαμπαλίκα, Απόστολος Σιώκος, Χρήστος Βενέτης, Δημήτρης Βαλασίδης, Θωμάς Μπίλλιας, Κωνσταντίνος Γώγος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου Δημήτριος Λιώτης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Τζιτζικώστα Λάκης Παπαϊωάννου και Γιώργος Χατζηαθανασίου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του κ. Μπόλαρη Θανάσης Μπελίδης, ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος και εκδότης της εφημερίδας «Οικολογία και Περιβάλλον» Σάββας Παντελιάδης.

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κουριαννίδης δήλωσε τα εξής: «Δίνουμε καθημερινά απαντήσεις και κλείνουμε στόματα. Είτε αυτών που βιάστηκαν να «τελειώσουν» την υποψηφιότητά μας στερώντας μας τις επικοινωνιακές ευκαιρίες και δυνατότητες προβολής μας, είτε αυτών που προσπάθησαν να απαξιώσουν τις προοπτικές μας. Είμαστε εδώ έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την ανατροπή στο Δήμο μας. Να αποτελέσουμε την εναλλακτική επιλογή όλων των σκεπτομένων πολιτών. Όλων όσοι θέλουν να γυρίσουν την πλάτη σε κομματικές υποψηφιότητες και σε χρίσματα, σε ανθρώπους που δεν έχουν αυτοδιοικητική παιδεία και εξυπηρετούν στενές προσωπικές επιδιώξεις, σε όσους θεωρούν ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης προσφέρεται για την εξυπηρέτηση και προβολή των ιδεοληψιών τους.

    Είμαστε εδώ για να ξαναδώσουμε την ελπίδα. Μια ελπίδα που, από την αλλαγή στην ιδιαίτερή μας πατρίδα, μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ελπιδοφόρο διέξοδο για την μεγάλη πατρίδα μας. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας εκπροσώπων τεσσάρων διαφορετικών κομμάτων που στις ευρωεκλογές κατέρχονται με χωριστά ψηφοδέλτια, δίπλα σε δεκάδες άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σφυρηλατεί αυτή την ελπίδα και δείχνει το δρόμο της συναίνεσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων».