Ο Ερντογάν έρχεται να μας ταπεινώσει

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκέμβριος 2017

  Το ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ (Κίνημα Ενότητας Σωτηρίας) είναι η αυτόνομη ενωτική παράταξη των Κυπρίων φοιτητών, που ίδρυσε στην Αθήνα ο ίδιος ο στρατηγός Γεώργιος Γρίβας - Διγενής, ο αρχηγός της ΕΟΚΑ, από τους λαμπρότερους ηγέτες του διαχρονικού Εθνικού Κινήματος και εμβληματική παγκόσμια μορφή του αντιαποικιακού αγώνα όλων των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων.

  Ακομμάτιστοι, αδέσμευτοι και ελευθερόφρονες, οι Δρασίτες παραμένουν ισχυρή δύναμη, αφοσιωμένοι στο όραμα μιας Κύπρου ελεύθερης, ενιαίας κι ελληνικής. Θεματοφύλακες της παρακαταθήκης του αρχηγού Διγενή ότι αμετάθετος στόχος είναι μόνον ένας: Ένωσις και μόνον Ένωσις. Ή, αν το προτιμάτε αλλιώς, την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες, για να θυμίσω ένα ιστορικό σύνθημα από τους τοίχους της Κύπρου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

  Προχθές, εν όψει της άθλιας πρωτοβουλίας να προσκληθεί ο αρχηγός του κράτους-συμμορία, οργάνωσαν ειρηνική διαμαρτυρία στην τουρκική πρεσβεία. Έχω πάει σε πολλές συγκεντρώσεις του ΔΡΑΣΙΣ στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν φέρουν ρόπαλα, δεν ρίχνουν μολότοφ, δεν σπάνε τζάμια. Διαμαρτύρονται στην πρωτεύουσα της χώρας που λατρεύουν ως Μάνα, για όσα ο εχθρός κάνει στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την οποία θεωρούν αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης ελληνικής πατρίδας.

  Με εντολές της πολιτικής ηγεσίας η Αστυνομία τούς επιτέθηκε και συνέλαβε 57 φοιτητές και λίγους Ελλαδίτες που πήγαν για συμπαράσταση. Η επίδειξη αριστερού τσαμπουκά με ξύλο, χημικά και προσαγωγή για «εξακρίβωση» έλαβε χώρα για να μην δυσαρεστήσει ο ηγεμών της Βλαχίας τον πολυχρονεμένο μας Μεγάλο Δουλέμπορο και αρχιτρομοκράτη και ως επίδειξη δύναμης, ώστε αύριο που θα έρθει ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας με τη δημοκρατική επίφαση να μείνουν οι διαμαρτυρίες στο στάδιο της πρόθεσης.

  Αν τα αδέρφια μας από την Κύπρο είχαν βαριοπούλες, έσπαγαν τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, άνοιγαν κεφάλια στο όνομα της Αριστεράς και της προόδου, όλο και κάποιο ψευτοπροοδευτικό παρτάλι θα τους έπλεκε το εγκώμιο. Το σύστημα του ενδοτισμού όμως για τους Έλληνες πατριώτες έχει μόνο λοιδορίες, ύβρεις, συκοφαντίες και καταστολή. Το γεγονός αυτό, η ίδια η πρόσκληση στον επικίνδυνο αυτό άνθρωπο, είναι δείγμα ραγιαδισμού, ένα μήνυμα αδυναμίας, το οποίο εκπεμπόμενο μπορεί να προκαλέσει την επίθεση του αρπακτικού που, ατυχώς, έχουμε για γείτονα.

  Ο Ερντογάν δεν σέβεται τους δικούς του πολίτες και τα δικαιώματά τους, δεν φείδεται της ζωής τους και θα σεβαστεί εμάς και τα δικά μας δικαιώματα; Οι ψοφοδεείς «ρεαλιστές» μιλάνε για διπλωματικές αναγκαιότητες, βαφτίζουν τις ντροπιαστικές πράξεις τους ως σωφροσύνη.

  Όταν σε απειλούν, δεν πιάνεις ψιλοκουβέντα. Δεν επιτρέπεις σε αυτόν τον ημίτρελο επεκτατιστή να έρθει να κεράσει τη χολή του στην αυλή μας και να ανάψει φωτιές. Οι Τούρκοι έχουν μυρίσει τον φόβο της ηγεσίας μας, και αυτό τους ανοίγει την όρεξη. Ο Ερντογάν έρχεται για να μας ταπεινώσει. Είναι λάθος. Είναι ανεπίτρεπτο κι επικίνδυνο.

  Κατηγορία: