Οι γνωστοί φιδέμποροι και το «ξανθό γένος»

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2018

  Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να έχεις ψευδαισθήσεις. Ακόμη χειρότερο είναι να τις πουλάς στους άλλους για «προοπτική» της χώρας. Και τρεις φορές χειρότερο είναι να είσαι κανονικός φιδέμπορας, να πουλάς εν γνώσει σου παραμύθια με πρίγκιπες και δράκους.

  Εάν δεν το καταλάβατε, προχθές το «ξανθό γένος» συναντήθηκε με τους Γκρίζους Λύκους και γιόρτασαν την έναρξη εργασιών για το Ακούγιου, το πρώτο από τα τρία (3) πυρηνικά εργοστάσια που θα φτιάξουν οι Ρώσοι για λογαριασμό του Ερντογάν και του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος του. Το Ακούγιου θα είναι έτοιμο το καθόλου μακρινό 2023 και έπονται οι άλλοι δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες. Η Τουρκία ήδη, με πακιστανική και κινεζική βοήθεια, κατασκευάζει πυραύλους, με στόχο να φτιάξει βλήματα μεγάλου βεληνεκούς, που θα μπορούν να απειλήσουν τις πρωτεύουσες και τις επικράτειες των γειτόνων της, και όχι μόνο. Το επόμενο βήμα θα είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο και η προσαρμογή του σε πυραύλους που θα μπορούν να χτυπήσουν στόχους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και τότε ο εφιάλτης θα είναι ζωντανός: Γενοκτόνοι ισλαμοφασίστες με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.

  Όλο αυτό, με την αμέριστη - και με το αζημίωτο - συμπαράσταση του Πούτιν, με ρωσική τεχνολογία, που θυμίζω ότι στο Τσερνόμπιλ είχε κάτι προβληματάκια. Όσοι, δε, διέδιδαν ότι ο θείος Βλαδίμηρος με παρέμβασή του θα μας έστελνε δώρο για το Πάσχα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ας φάνε ένα μπαγιάτικο πιροσκί για να μην πολυμιλάνε. Όχι, οι Ρώσοι δεν μας «πούλησαν». Οι Ρώσοι υπερασπίζονται και προωθούν τα ρωσικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται η καγκεμπίτικη παρέα του Κρεμλίνου. Τώρα πουλάνε πυρηνική τεχνολογία στα μεμέτια. Πριν από λίγες ημέρες «πούλαγαν» τους Κούρδους και έκαναν «πλάτες» στον τουρκικό στρατό και στους αποκεφαλιστές τρομοκράτες συμμάχους του.

  Το μάθημα είναι ένα: Όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένη στον λαό η πρόληψη-συμπάθεια περί «ξανθού γένους», η αληθινά πατριωτική προσέγγιση για τα πράγματα οφείλει να επισημαίνει την ωμή ιστορική αλήθεια. Από τα Ορλωφικά, όπου μας ενθάρρυναν στην εξέγερση, και μετά, οι Τουρκαλβανοί έσφαξαν το 1/3 της Πελοποννήσου και ο Τσάρος, ο στρατός και ο στόλος του έτρωγαν πασατέμπο. Χάρη στην ακάματη γενναιότητα του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη και άλλων οπλαρχηγών, με φρούρια τις πλαγιές του Μαινάλου και άλλων βουνών και χάρη στη συνειδητοποίηση από τον σουλτάνο ότι οι μισθοφόροι του αυτονομήθηκαν και κατέστρεφαν τα πάντα, σώθηκαν οι υπόλοιποι Έλληνες του Μοριά.

  Η πραγματικότητα - ξαναθυμίζω - έχει ένα ελάττωμα: Υπάρχει. Όλες οι ψευδαισθήσεις των αστείων διεθνιστών-πασιφιστών της Αριστεράς και των ενδοτικών φιλελέδων, όσων ήθελαν τρύπια σύνορα, ευρωπαϊκή προοπτική, κονδύλια για την Άγκυρα και αγκαλιές με τους χασάπηδες του Ερντογάν, αν δεν ψόφησαν από τις απειλές, τους τραμπουκισμούς, τον εμβολισμό του περιπολικού του Λιμενικού Σώματος και την ομηρία των δύο στρατιωτικών μας, θα τα κακαρώσουν σίγουρα όταν αρχίσει να δουλεύει το Ακούγιου και ξεκινήσουν να φτιάχνουν πυρηνικούς πυραύλους οι γενοκτόνοι της Άγκυρας.

  Αυτό όμως, όσο αδίστακτοι και κυνικοί κι αν είναι οι Ρώσοι, όσο δουλοπρεπείς και χέστες κι αν είναι οι χρυσοκάνθαροι υπάλληλοι του Σόρος στις Βρυξέλλες, εμείς, οι Αμερικανοί και το Ισραήλ δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να γίνει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζουν αδιάφορα την προοπτική ένας -ορκισμένος πια - εχθρός τους να έχει πυρηνικούς πυραύλους, που θα απειλούν μέσα σε λίγα λεπτά την ύπαρξη του εβραϊκού κράτους. Στην πολυκεντρική Αμερική, όσο και αν είναι δύσκολο, ήδη υπάρχουν αρκετοί στα κέντρα αποφάσεων που θεωρούν εφιάλτη μια ισλαμική Τουρκία με πυρηνικά όπλα.

  Το Ακούγιου δεν πρέπει ποτέ να λειτουργήσει. Η Τουρκία δεν πρέπει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Θα είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα και θα σημάνει τη δορυφοροποίηση της πατρίδας μας. Θα έπρεπε εμείς, μια μικρή χώρα με μεγάλους κινδύνους ασφάλειας, να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση στη χώρα όπου κοπρόσκυλα πολιτικών νεολαιών και κομματικές ηγεσίες επιβάλλουν διάλυση της Εθνικής Άμυνας με σχεδόν ανύπαρκτη θητεία, όπου καταστρέφουμε την πολεμική βιομηχανία και υπονομεύουμε το φρόνημα μέσω της ίδιας της δημόσιας Παιδείας.

  Οφείλουμε να αποκτήσουμε επίγνωση του θανάσιμου κινδύνου, να οπλιστούμε με μέσα και με φρόνημα, και να φτιάξουμε στέρεες συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, υποδεικνύοντας εμφατικά τον θανάσιμο κίνδυνο για όλους. Ένας ισλαμικός στρατός κατέχει το 40% της Κύπρου, σε απόσταση αναπνοής από το Ισραήλ, με μια εξόχως εχθρική και αντισημιτική ηγεσία, και τώρα θέλει και πυρηνικά όπλα. Μόνο τρελοί ή προδότες θα το επέτρεπαν.

  Κατηγορία: