Μας απένειμε Νόμπελ ο Ερντογάν

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπτέμβριος 2020

  Βροχή οι διακρίσεις για την Ελλάδα. Ποιος μας πιάνει! Κάηκε, λαμπάδιασε, έγινε στάχτη ο καταυλισμός «υποδοχής και ταυτοποίησης» στη Μόρια. Μερικοί «ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες», «ευπαθείς», που παρακάμπτουν όλες τις ισλαμικές χώρες που συνάντησαν στο διάβα τους για να έλθουν έως την Ελλάδα που τους ... καταπιέζει, έβαλαν μπουρλότο στον καταυλισμό τους επειδή, καθώς ακούγεται, δυσφόρησαν! Θα έπρεπε γαρ να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας, αφού 35 εξ αυτών είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό.

  Όσοι λαθρομετανάστες ησχολήθησαν με τον εμπρησμό του καταυλισμού χαρακτηρίζονται «ευπαθείς» από τους businessmen της μεταφοράς ερντογανιστών στην Ελλάδα. Όμως, αυτοί οι «ευπαθείς» δεν είναι παθητικοί σαν τους Έλληνες, που μαντρώθηκαν στα σπίτια τους επί μήνες κι άκουγαν αδιαμαρτύρητα τον Χαρδαλιά να τους ρίχνει και την ευθύνη για την εξάπλωση του κορωνοϊού, λίγο αφότου άνοιξαν τα σύνορα για τους τουρίστες. Επίσης, οι «ευπαθείς» ερντογανικοί δεν είναι κορόιδα. Ξέρουν καλά ότι ακόμα και αν εντοπιστούν και συλληφθούν και δικαστούν για τον εμπρησμό λίγες ημέρες ή εβδομάδες αργότερα πάλι έξω θα είναι να παίρνουν επιδοματάρες (που θα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι). Κι αν δεν πληρώνεις το φαγητό της Εμινέ, το γουάιφάι του Αμπντουλαζίζ, την αγορά νέου φεσιού για τον Σουλταναχμέτ θα σου κατασχέσουν το σπίτι, γκιαούρη, φοροφυγά.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλως τυχαίως, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στον καταυλισμό της Μόριας οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Λέσβου δεν μπορούσαν να επέμβουν διότι βρίσκονταν 70 χιλιόμετρα μακριά, προσπαθώντας να ελέγξουν τη διμέτωπη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στην Αντισσα και την Βατούσσα.

  Ανυπομονούμε να δούμε Μηταράκη να κάνει δηλώσεις για το «προσφυγικό», το οποίο στην πραγματικότητα είναι εισβολικό – εποικιστικό, και δισεκατομμυριούχους σταρ του Χόλυγουντ να καταγγέλλουν τους Έλληνες για ρατσισμό, μέσα στις βιλάρες τους, που φυλάσσονται αδιάκοπα από άριστα εκπαιδευμένους οπλοφόρους και κρύβονται από τα αδιάκριτα μάτια των πολλών με πανύψηλους φράχτες.

  Το φινάλε αυτής της αθλιότητας όλοι το υποθέτουμε και όλοι το απευχόμαστε...

  Κατηγορία: