Ενάντια στην παρακμή - Ευρώπη εθνικιστική

  • Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2014

    Εικόνες ντροπής αυτές της τελευταίας Eurovision, είναι δηλωτικές των προτύπων της παρακμής που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία της Ελλάδας, αλλά και όλης της Ευρώπης. Η επίθεση στην οικογένεια και σε όλες τις παραδοσιακές αξίες που οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.

    Όμως η απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν μια ερμαφρόδιτη ανθρωπότητα, θα είναι τα ποσοστά των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων στις εκλογές της 25ης Μαΐου. Μια νέα Ευρώπη γεννιέται απέναντι σε αυτή των εμπόρων και των παρακμιακών, και θα είναι αυτή των εθνικιστών.

    Στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία και σε πολλές άλλες χώρες, τα εθνικιστικά κόμματα είναι δημοσκοπικά στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση. Στην πατρίδα μας, ο συνομιλητής τους που είναι το Εθνικό Μέτωπο, σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ξεπερνά το 1%.

    Μία πολύ ενθαρρυντική ένδειξη για την πρώτη συμμετοχή στα κοινά του σχηματισμού αυτού. Ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου όμως δεν σταματά στις 25 Μαΐου, αλλά τότε ξεκινά ενάντια σε όσους θέλουν την εθνική, οικονομική, αλλά και ηθική εξαθλίωση της Ελλάδας μας.