Ελλάς 2020: Αυτήν την φορά, θα αφήσουμε να περάσουν οι Πέρσες;

 • Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβρουάριος 2020

  Ελλάς 2020, 2.500 χρόνια μετά την Μάχη των Θερμοπυλών και της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, εμείς οι Νεοέλληνες καλούμαστε να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες - o Νικηταράς κατά την Επανάσταση του 1821 αποκαλούσε τους Τούρκους «Περσιάνους» - που δεν είναι άλλοι από τούς Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους. Σήμερα, σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», συνοδοιπόροι της νεοταξικής πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποιήσεως, ανοίγουν την κερκόπορτα στους συγχρόνους εισβολείς της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών: τους Τουρκομογγόλους και όλες τις «φυλές του Ισλάμ».

  Τα κυρίαρχα ελλαδικά κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, συμφωνούν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αρνούμενοι να αντιληφθούν οι αγεωγράφητοι και εθελοτυφλούντες ότι η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και ότι 80.000.000 Τούρκοι «Ευρωπαίοι πολίτες» αποτελούν εσωτερική μεταναστευτική εισβολή τουλάχιστον 10.000.000 Τούρκων να περνούν από την Ελλάδα. Εσείς «κύριοι» Εφιάλτες, πόσοι λογαριάζετε ότι θα μείνουν στην Ελλάδα; Ή μήπως νομίζετε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν ήδη λογαριάσει πώς και πού θα κάνουν τον νέο εποικισμό; Ή μήπως νομίζετε ότι οι Τούρκοι ποτίζουν τα παιδιά τους με την αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (νεο-οθωμανισμός) σαν παραμύθι της γιαγιάς, και όχι σαν την αιώνια μεγάλη ιδέα τους;

  Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι οι σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», συνοδοιπόροι της νεοταξικής πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποιήσεως ανοίγουν τις πύλες της Πατρίδος στους σύγχρονους εισβολείς του Βορρά και της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους δήθεν πρόσφυγες, τους λαθρομετανάστες εποίκους. Όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, αγωνίζονται να νομιμοποιήσουν την λαθρομεταναστευτική εισβολή και να αποδώσουν «ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα» στους εποίκους. Οι κύριοι αυτοί παραδίδουν τα ιερά αυτά χώματα αμαχητί και αποδέχονται την πληθυσμιακή αλλοίωση του ελληνικού λαού, εκτελώντας υπερατλαντικές εντολές ή για μικροκομματικά συμφέροντα. Βλακωδώς νομίζουν πως θα έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν 1.000.000 αλλοδαπούς ψηφοφόρους, κυρίως μουσουλμάνους ή Αλβανούς. Εθελοτυφλούν, με την βοήθεια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και δεν αντιλαμβάνονται την Κοσσοβοποίηση της Ελλάδας.

  2.500 χρόνια μετά την Μάχη των Θερμοπυλών και της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, εμείς οι Νεοέλληνες καλούμεθα να μην αφήσουμε να περάσουν οι «δικοί μας» Πέρσες, οι Τούρκοι και οι μουσουλμάνοι έποικοι. Ελλάς 2020, ήρθε η ώρα της αντίστασης. Εμείς οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας από τους παρακμιακούς και μειοδότες εντολοδόχους της νέας τάξης, που προχωρούν με ταχύ ρυθμό στον αφελληνισμό της πατρίδας.

  Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την απόδοση φιλοξενίας στους εισβολείς αλλοδαπούς, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στην συστράτευση όλων των Ελλήνων πατριωτών, σε όποιο μετερίζι αγώνος και αν αγωνίζονται. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη να εκφραστεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και να δείξει εάν θέλει η πατρίδα του να παραμείνει πατρίδα Ελλήνων ή εάν θέλει να γίνει ένα πολυφυλετικό συνονθύλευμα χωρίς καμία εθνική συνέχεια. Είναι υποχρέωση όλων μας να αντισταθούμε στο διαπλεκόμενο και ενδοτικό μεταπολιτευτικό σύστημα. Η μη υιοθέτηση του αιτήματος για δημοψήφισμα αποτελεί αποδοχή των αφελληνιστικών σχεδίων των εχθρών του έθνους. Η ψήφος μας στο αίτημα για δημοψήφισμα δεν είναι μία απλή και αυτονόητη εξάσκηση δημοκρατικού δικαιώματος. Η ψήφος μας είναι υπεύθυνη δήλωση ότι εμείς οι υπογράφοντες δεν επικυρώνουμε με την υπογραφή μας την εθνοκτονία των Ελλήνων.

  2.500 χρόνια μετά την Μάχη των Θερμοπυλών και της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, εμείς οι Νεοέλληνες δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι σύγχρονοι «Πέρσες», οι Τούρκοι και οι μουσουλμάνοι έποικοι. Η Ελλάς, ο ιερός αυτός τόπος ηρώων και μαρτύρων, καλείται να αγωνιστή για να γίνει ευρωπαϊκή υπόθεση η πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος, αλλιώς θα οδηγηθούμε στις λόγχες αύριο.

  Αντισταθείτε σήμερα διότι αύριο θα είναι αργά. Εμείς είμαστε αναλώσιμοι, η Πατρίδα και η Ιστορία μας ΟΧΙ.

  Κατηγορία: