Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη στην Θεσσαλονίκη

  • Δημοσιεύτηκε: 31 Ιούλιος 2013

    Οι «Δεσμοί Ελλήνων» τίμησαν και φέτος την μνήμη του μεγάλου Έλληνα διανοητή, πολιτικού και διπλωμάτη Ίωνος Δραγούμη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην προτομή του, που βρίσκεται στο πάρκο της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της εταιρείας και πρώην δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη.

    Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η Δήμητρα Ρετσινά, πολιτευτής και εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Χρήστος Βενέτης, περιφερειάρχης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, ο Νίκος Σύρπης, εκπρόσωπος της Κοινωνίας - Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια. Παρέστησαν επίσης ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Κιλτίδης και αρκετές δεκάδες πατριώτες της Θεσσαλονίκης.

    Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά από την δραστήρια εταιρεία της Θεσσαλονίκης και, όπως δήλωσε ο κ. Κουριαννίδης, φιλοδοξεί να συναγωνιστεί την αντίστοιχη εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα από την «Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Ίωνος Δραγούμη», συσπειρώνοντας το σύνολο του πατριωτικού χώρου της πόλης, γύρω από έναν αντίστοιχο υπερκομματικό φορέα που θα την διοργανώνει.

    Κατηγορία: