Δελτίο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

  Δημοσιεύτηκε: 07 Ιανουάριος 2015

  Σε συνέχεια και σε εφαρμογή της αποφάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της 3ης Ιανουαρίου 2015 το Εθνικό Μέτωπο δημοσιεύει την πολιτική απόφαση για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015. Η ανακοίνωση της αποφάσεως κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει άμεσα δεδομένου ότι πολλά μέλη και φίλοι του κινήματος, μετέφεραν την αναγκαιότητα αυτή προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκόπιμη στρέβλωση της στάσης μας από κύκλους που έχουν τους λόγους τους να παραπληροφορούν.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκέμβριος 2014

  Η νέα συνεδρίαση του ανωτάτου συμβουλίου για την διευθέτηση των διαφορών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, με την παρουσία του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, συνιστά ένα ακόμα κορυφαίο επεισόδιο στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Η διαρκής υποχώρηση των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και η σταδιακή και ολοένα αυξανόμενη τουρκική διείσδυση στην πατρίδα μας έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον που μοιραία οδηγεί σε νέες περιπέτειες με ανυπολόγιστες συνέπειες.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2014

  Εικόνες ντροπής αυτές της τελευταίας Eurovision, είναι δηλωτικές των προτύπων της παρακμής που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία της Ελλάδας, αλλά και όλης της Ευρώπης. Η επίθεση στην οικογένεια και σε όλες τις παραδοσιακές αξίες που οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Απρίλιος 2014

  Ξεκίνησε η δυναμική παρουσία της Οργάνωσης Πάτρας του Εθνικού Μετώπου με το άνοιγμα των γραφείων στο κέντρο της πόλης. Στην γωνία της κεντρικής πλατείας Γεωργίου και Μαιζώνος σηκώθηκαν ψηλά η Ελληνική σημαία και το λάβαρο του Εθνικισμού.

  Οι συναγωνιστές στην Πάτρα ήδη κάνουν καθημερινά δυναμική της παρουσία τους. Τα νέα γραφεία συντονίζουν και τον αγώνα για τις Ευρωεκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

  Δημοσιεύτηκε: 04 Απρίλιος 2014

  Το Εθνικό Μέτωπο προχωρά με συνέπεια και ευθύνη στον αγώνα για την αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχει βιώσιμη λύση για την έξοδο από την κρίση, υπάρχει η σθεναρή στάση απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση των δανειστών και των γραφειοκρατών.

  Στον δρόμο προς τις ευρωπαϊκές εκλογές του 2014 ανακοινώνουμε σήμερα τους 14 πρώτους υποψηφίους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κριτήρια για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου ήταν η ικανότητα εκπροσώπησης των ιδεών, η επαγγελματική καταξίωση και η αποδοχή από την κοινωνία.

  Δημοσιεύτηκε: 25 Μάρτιος 2014

  Αποδεικνύοντας ότι τα εθνικά κόμματα βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, οι σημαντικές νίκες που κέρδισε το Εθνικό Μέτωπο Γαλλίας στις δημοτικές εκλογές, τοποθετούν σε νέα τροχιά τις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Μάρτιος 2014

  Σε διαπραγματευτικά παιχνίδια με τα άλλα κόμματα έχει αναγάγει η κυβέρνηση τις αλλαγές του νέου κώδικα Ιθαγένειας και ανοίγει θέμα χρήσης από μετανάστες και υποστηρικτικών σε αυτούς φορέων ψευδορατσιστικών καταγγελιών, μιας και με την κατάργηση συγκεκριμένης διάταξης δεν θα υπάρχει καμία κύρωση.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Φεβρουάριος 2014

  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου. Με το βλέμμα στραμμένο στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Γ.Γ. του Κινήματος, Μάνος Κώνστας, προέβη σε μια γενικότερη αποτίμηση της έως σήμερα πορείας του Εθνικού Μετώπου, τονίζοντας τα βασικότερα σημεία πολιτικής ανάλυσης στα οποία το Εθνικό Μέτωπο δίνει ιδιαίτερη σημασία, μεταξύ των οποίων και το νέο σχέδιο Ανάν, τον νεοoθωμανισμό της Τουρκίας καθώς και το μεταναστευτικό πρόβλημα.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουάριος 2014

  Το Εθνικό Μέτωπο στηρίζει την Δημοτική Παράταξη «Ελληνική Δράση Καλαμάτας» η οποία ανακοίνωσε την κάθοδο της στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιώργο Δημητρούλια. Στην «Ελληνική Δράση Καλαμάτας» συμμετέχει ο δικηγόρος Γιάννης Νικολόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος μας.

  Ο αγώνας για τις ιδέες του γνήσιου Ελληνικού Εθνικισμού και της εξυγίανσης της δημόσιας ζωής επεκτείνεται σε κάθε ελληνική πόλη και κάθε μέρα γίνεται εντονότερος. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συναγωνιστές!

  Σελίδες