Για άλλη μία φορά προσκύνησαν την Αριστερά

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Οκτώβριος 2017

  Οι δικαιωματιστές ολοκληρωτικοί έχουν τα δικά τους Τάγματα Εφόδου, τα οποία επεμβαίνουν, ενάντια σε όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν την προοδευτική φύση των ορθοπολιτικών τερατουργημάτων, που επιβάλλουν στην κοινωνία. Έτσι και τώρα με τον εκτρωματικό νόμο για τον νομικό αυτοπροσδιορισμό του «φύλου». Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τηλεπερσόνες, καρικατούρες ανδρών και επαγγελματίες της παρακμής, με λύσσα και ύφος αυθεντίας επιτίθενται σε όποιον τους πει το αυτονόητο: πως η ουσία του νόμου, όπου άνδρες ανατομικά θα δηλώνονται ως γυναίκες και το ανάποδο, είναι αντιεπιστημονική, επικίνδυνη για τους ανθρώπους που έχουν διαταραχή φύλου, ειδικά τους εφήβους, και δεν έχει καμμία βάση σε όσα διδάσκει κάθε σχετική επιστήμη.

  Σύμφωνα με την Ελληνική Παιδοψυχιατρική Εταιρεία, η διαταραχή φύλου ανήκει στην ίδια κατηγορία με την νευρική ανορεξία. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται αλλού είδους βοήθεια και όχι θεσμικά καραγκιοζιλίκια, που προβάλλουν την οντολογία, το Πρόσωπο του Ανθρώπου με κοινωνικές κατασκευές του πολιτισμικού μαρξισμού.

  Άκουγα χθες ταξιδεύοντας στην επαρχία επί ώρες τον ΣΚΑΪ, όπου διάφοροι φωταδιστές νεογενίτσαροι έκαναν αδιάλειπτα προπαγάνδα υπέρ του κωμικοτραγικού νόμου, χλεύαζαν όσους διαφωνούν, βυσσοδομούσαν κατά της Εκκλησίας. Δεν υπάρχει κανένα «δικαίωμα» που τάχα κινδυνεύει. Δεν είναι «δικαίωμα» να έχω διαταραχή φύλου και να με αντιμετωπίζουν ως η διαταραχή μου να είναι «επιλογή» μου. Ή Ύβρις και το παράλογο, εάν περάσει ο αφύσικος νόμος, ανοίγει κι άλλο την Κερκόπορτα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και τον γάμο ομοφύλων.

  Αφού μπορεί ένας μαντράχαλος να παραμένει με ακέραιο τον ανδρικό εξοπλισμό του και να δηλώνεται επισήμως ως γυναίκα, γιατί έτσι αυτοπροσδιορίζεται για φέτος, τότε ό,τι άλλο έρθει είναι ψιλά γράμματα. Αν επιβληθεί στην κοινωνία κάτι τόσο εξωφρενικά γελοίο, αντιεπιστημονικό, τότε όλα είναι ανοικτά σε ό,τι άλλο εμπνευστεί ο κάλος στον εγκέφαλο της διεφθαρμένης ψευτοελίτ της Ευρώπης και της Ελλάδας.

  Είναι παραπάνω από θλιβερή η συμφωνία σειράς κορυφαίων στελεχών της ντεμέκ «Κεντροδεξιάς» με την αρχή που διέπει αυτό το νομοθετικό κουρέλι. Ακόμη κι αν σήμερα με πρόσχημα «βελτιωμένη» πρόταση ή ΝΔ απέχει, η ζημιά έγινε. Για άλλη μία φορά η ηγετική ομάδα του Μητσοτάκη προσκύνησε την Αριστερά, για άλλη μία φορά συντάχθηκε με τους αποστόλους του μαρασμού, αντί με το Έθνος, την λογική, την αληθινή επιστήμη, την Εκκλησία, που την κατασυκοφαντούν τυχάρπαστοι μηδενιστές με την σιωπηρή συνενοχή της ΝΔ.

  Εάν δεν αντιπαρατεθεί κάθε πατριώτης, κάθε λόγιος άνθρωπος, σε αυτό το κτηνώδες ιδεολόγημα, που βαπτίζεται με «ανθρωπισμό» ως δήθεν προοδευτικό, τότε σε τι θα αντιπαρατεθούμε; Η Νέα Δεξιά θεωρεί προδοσία και λιποταξία από τις εθνικές αξίες και τα αληθινά λαϊκά συμφέροντα την μη υπεράσπιση των απλών ανθρώπων και της ταυτότητας του Έθνους μας από την χυδαία επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού. Η μετάλλαξη της σημερινής ΝΔ αφήνει άφωνο κάθε συντηρητικό άνθρωπο, που αρνείται την φασιστοειδή επιβολή όλων των σκουπιδιών που μας κουβαλούν οι δικαιωματιστές ολοκληρωτικοί από την Εσπερία.

  Οι Γερμανοί συζητούν και νομιμοποίηση της αιμομιξίας μεταξύ ενηλίκων. Πρόοδος κι αυτό; Το ότι άλλες χώρες της Ευρώπης, υπό την πίεση των ίδιων παρακμιακών κύκλων έχουν τέτοια νομοθετήματα ντροπής, δεν είναι άλλοθι για να μπολιάσουμε την δική μας εθνική κοινωνία με την βαθιά και διαταραγμένη παρακμή, όπου ζητήματα βίτσιων της κρεβατοκάμαρας ή ψυχικές διαταραχές επιβάλλονται ως φυσιολογικές «επιλογές αυτοπροσδιορισμού». Να αφιερώσουμε θεσμούς, χρήμα και χρόνο για την στήριξη της Ελληνίδας μάνας, την αντιστροφή του δημογραφικού θανάτου του Έθνους και να καταργήσουμε τους παρακμιακούς νόμους των δικαιωματιστών. Να κλείσουμε ερμητικά την Κερκόπορτα.

  Κατηγορία: