Άδικο να μην γεμίζεις μπιλιαρδάδικο

 • Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκέμβριος 2018

  Την στιγμή που συντάσσεται το παρόν έγγραφο, ο συνωστισμός είναι αφόρητος. Συριζαίοι που συνέρρευσαν κατά εκατομμύρια από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης (δηλαδή των Εξαρχείων, του Κολωνακίου, των βορείων προαστίων αλλά και των νοτίων, εκεί όπου μένει ο Ριχάρδος) δεν χωράνε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης (αυτό που κακώς συνηθίζουν να αποκαλούν Παλαί ντε Σπορ).

  Ξεχείλισε ο λαός και οι ενθουσιώδεις τσιπρολάτρες έχουν περάσει τα διόδια των Μαλγάρων, του Κλειδίου, της Λεπτοκαρυάς, του Μακρυχωρίου, του Μοσχοχωρίου, της Πελασγίας, της Μαυρομαντήλας, της Αγίας Τριάδας, της Τραγάνας και των Αφιδνών. Έχουν φτάσει μέχρι το Καλλιμάρμαρο των Αθηνών και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείς. Σιγά, βρε παιδιά! Όλοι θα τον δείτε, όλοι θα πάρετε κατιτίς από την αύρα του μεγάλου ηγέτη και ρήτορος.

  Πέρα από το αστείον και το τραγικόν της υποθέσεως (είναι αστείο αν είσαι εχθρός της Ελλάδας, αν είσαι Έλληνας είναι τραγικό) υπάρχει και η καλή πλευρά. Πρώτα και κύρια συνειδητοποιείται το αυτονόητο. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μια χαρά τύποι και τύπισσες και η Αριστερά και οι ιδεοληψίες της είναι αρεστές σε οικτρές μειοψηφίες.

  Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορεί σε λίγο καιρό να γεμίσει ούτε μπιλιαρδάδικο. Το να δοκιμάζονται διάφορα τερτίπια για να φανεί - και όχι να είναι - γεμάτο το Αλεξάνδρειο σε ομιλία πρωθυπουργού είναι ενδεικτικό της εξαΰλωσης την οποία υφίσταται ο Σύριζας. Αξίζει να σχολιαστεί και η ανατριχιαστική θέα των μούτρων με τα κόκκινα περιβραχιόνια που κουμαντάριζαν και σαλαγούσαν το κοινό (φωτό 2). Οι συνειρμοί που προκάλεσαν είναι από τους πιο δυσάρεστους που μπορεί να κάνει κανείς.

  Φυσικά, στο φινάλε τα καλύτερα: η «λαϊκή» Αριστερά κάνει face control, έχει πορτιέρηδες στις συγκεντρώσεις της, «κόβει» τους υποψηφίους προς είσοδον αν κουβαλάνε ελληνικές (!!!) σημαίες ή φορούν διακριτικά - απεχθή στους κομμουνιστές - όπως καρφίτσες με τον ήλιο της Βεργίνας. Εννοείται, δε, ότι αν κάνει κάποιος την αποκοτιά να τραγουδήσει το «Μακεδονία Ξακουστή» θα τον βγάλουν σηκωτό (φωτό 3). Κερδάμε, σύντροφοι!

  Κατηγορία: