Φθάνει πια!

 • Δημοσιεύτηκε: 28 Ιανουάριος 2006

  Αυτό πού συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι απίστευτο. Η κοροϊδία πού παίζουν οι κυβερνώντες σε βάρος του ελληνικού λαού πάει σύννεφο. Από τα μαθητικά μου χρόνια το 1977 θυμάμαι να μας μιλάνε για την καμένη γη πού παρέλαβαν. Η δε Ν.Δ. από την επταετία, το ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ., η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Ανδρέα, ο Σημίτης από τον Μητσοτάκη και ο Καραμανλής ο Β΄ από τον Σημίτη. (Ο Παπανδρέου ο Γ΄ δεν πρόλαβε ακόμη να μας σώσει...). Όλοι όμως συμφωνούν στην καίρια και φορομπηχτική «λύση», την λιτότητα.

  Τριάντα (30) χρόνια λιτότητα, ήμαρτον πια! Και έρχεται τώρα ο κ. Αλογοσκούφης και μας μιλάει για αλλά επτά (7) χρόνια λιτότητα! Θα έπρεπε όλοι τους να ντρέπονται, διότι όλοι τους αυτά τα τριάντα (30) χρόνια έκαναν περιουσίες (μερικοί μάλιστα σοσια-ληστές τεράστιες), δεν στερήθηκαν τίποτα, ενώ τον ελληνικό λαό τον έχουν συνέχεια στην πρίζα. Εφόσον τον εξάντλησαν οικονομικά και ηθικά, τον δέσανε αυτόν, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μέσω των πιστωτικών καρτών και των δανείων.

  Βαρέθηκα πια να ακούω τα παραμύθια τους. Όλοι αυτοί οι εντιμότατοι κύριοι της μεταπολιτεύσεως, πού βρήκαν αποδεδειγμένα γεμάτα ταμεία και μηδενική ανεργία, μας απέδειξαν στην πράξη πως μόνοι τους δημιουργούν τα προβλήματα και τις ανωμαλίες. Αυτοί μόνοι τους προκαλούν τις «εκτροπές» διότι αυτοί οι ίδιοι είναι πού συνεχώς εκτρέπονται από την λαϊκή θέληση και κοινωνική γαλήνη.

  Μην μου πείτε ότι υπερβάλλω διότι εάν δεν είναι εκτροπή:

  • η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και ο εγκλωβισμός του στα δίκτυα μεγαλο-εκδοτών, τραπεζιτών και εργολάβων, τότε τι είναι;
  • να καίγεται η Ελληνική σημαία και να βανδαλίζονται περιουσίες δημόσιες και ιδιωτικές, από αλητο-παρακρατικούς χωρίς τέλος, τότε τι είναι εκτροπή;
  • ή μήπως δεν είναι εκτροπή η αλόγιστη, συχνά ανήθικη και αντιδημοκρατικά διαπλεκόμενη ενημέρωση,
  • ή μήπως δεν είναι εκτροπή η συνταγματική υποταγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς καν να ερωτηθούμε (δημοψήφισμα), καθώς επίσης χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες συνταγματικές αλλαγές.

  Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες δεν γνωρίζω για εσάς, εγώ πάντως τούς βαρέθηκα. Έχω απαιτήσεις για την Πατρίδα και όχι από την Πατρίδα. Πάντα είχα, διότι ο δρόμος των Ελλήνων (ή όπως λέει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, η περπατησιά) ήταν πάντα υπέρ Βωμών και Εστιών και αυτά δεν διαπραγματεύονται!

  Γι' αυτό ο Τρίτος Πόλος, ο Πατριωτικός Πόλος, πρέπει να ενδυναμωθεί από όλους τους Έλληνες Πατριώτες, με τις πολυποίκιλες ή επιμέρους διαφορετικότητές τους, ώστε να κτιστεί το ανάχωμα στην παρακμή. Το ανάχωμα πού θα γίνει το εξορμητήριο της Αλλαγής, της Εθνικής Αλλαγής, όπου όλοι οι πατριώτες θα έχουν θέση, όπου όλοι οι πατριώτες θα έχουν ρόλο, διότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον.

  Το 2006 είναι έτος εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μέσα από τις πολλές μάχες σε όλη την Ελλάδα θα δοκιμαστούν και θα δημιουργηθούν μηχανισμοί μάχης και ανάδειξης στελεχών αγώνος και αλλαγής. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Διότι όπως έλεγε και ο οραματιστής του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος: «Τι φωνάζεις ρε Έλληνα, πώς μπήκαν κλέφτες στο μαντρί, εάν σου βαστά μπες μέσα και διώχτους».

  Αυτό πρέπει να πράξουμε όλοι εμείς μαζί, διότι όλους εμάς ενώνει η Ελλάς, και αυτό δεν είναι ένα απλό σύνθημα, αλλά η πεμπτουσία της πολιτικής μας δράσης.

  Κατηγορία: