Υπερήφανο ελληνικό ΟΧΙ

 • Δημοσιεύτηκε: 23 Μάιος 2004

  Για μια ακόμη φορά, την ύστατη στιγμή, ο Ελληνισμός απέδειξε ότι γνωρίζει να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ σε αφόρητες πιέσεις και εκβιασμούς όταν αυτό έχει να κάνει με το εθνικό συμφέρον. Συμφέρον που σχετίζεται με την εθνική υπόσταση του αδελφού ελληνικού κράτους, την ΚΥΠΡΟ!

  Η συντριπτική πλειοψηφία, το 76% έναντι του 24%, των αδελφών Κυπρίων έδωσε ένα υπερήφανο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ στην επιχειρούμενη νεοταξική επιστασία και στην Κοσσοβοποίηση της Κύπρου. Στάση που εκφράστηκε με γενναιότητα από τον πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο.

  Το μέλλον για την Κύπρο ξημερώνει καλύτερο, διότι τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα βρεθεί με έδάφη της να κατέχονται με εισβολή από την Τουρκία, η οποία ευελπιστεί να βρεθεί και αυτή εντός της Ε.Ε.

  Τώρα ο Ελληνισμός έχει δυο κράτη στην Ε.Ε.

  Τώρα η Τουρκία θα πρέπει να συμμορφωθεί στο διεθνές δίκαιο για την παράνομη κατοχή.

  Πρέπει όμως να φανούν οι `Ελληνες πολιτικοί αντάξιοι των περιστάσεων και να αντιληφθούν τις δυνατότητες που δημιουργούνται πλέον για τον ελληνισμό. Και εδώ ο πολιτικός ρόλος των Ελλήνων Πατριωτών είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την Πατρίδα.

  Γι΄ αυτό πρέπει να αναπτυχθεί με συνέπεια και σοβαρότητα το ελληνικό Πατριωτικό Κίνημα που θα φράξει τον δρόμο στην ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ της Τουρκίας, που θα γίνει ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ με την τυχόν ΕΙΣΟΔΟ της στην Ε.Ε.

  Το σοβαρό αυτό έργο έχει αναλάβει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Μάκης Βορίδης, που δίδουν τον αγώνα ΕΝΑΝΤΙΑ στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

  Κατηγορία: