Τελετή παράδοσης - παραλαβής και νέα Διοίκηση της ΝΕ.Ο.Σ.

 • Δημοσιεύτηκε: 19 Δεκέμβριος 2007

  Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος είναι πλέον και επισήμως ο νέος Πρόεδρος της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού. Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παράδοσης - παραλαβής στα κεντρικά γραφεία της ΝΕ.Ο.Σ. (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης (Α' Αθηνών), Μάκης Βορίδης (Αττικής), Κυριάκος Βελόπουλος (Β' Θεσσαλονίκης) και Ηλίας Πολατίδης (Σερρών), καθώς επίσης και οι Αλέξης Οικονόμου (εκπρόσωπος Τύπου) και Μιχάλης Χάνδακας (πολιτευτής Β' Πειραιώς).

  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τελετή ανακήρυξης του Παναγιώτη Καράμπελα ως Επιτίμου Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Τα στελέχη της Νεολαίας με την επίσημη αυτή ανακήρυξη θέλουν να τιμήσουν τους αγώνες και την πολύτιμη προσφορά του Παναγιώτη Καράμπελα στην ανάπτυξη της ΝΕ.Ο.Σ. και να υπογραμμίσουν το πνεύμα σύμπνοιας, ενότητας και αγωνιστικής διάθεσης που τους διαπνέει.

  Ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος τόνισε το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο ομαλή μετάβαση στην προεδρία της Νεολαίας και αυτό δείχνει τον βαθμό ωριμότητας στον οποίο έχει φτάσει η ΝΕ.Ο.Σ., ενώ ο Επίτιμος Πρόεδρος Παναγιώτης Καράμπελας ευχαρίστησε τα στελέχη της Νεολαίας για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους τα 2 τελευταία χρόνια, ενώ υπογράμμισε πως θα είναι πάντα στο πλευρό της ΝΕ.Ο.Σ. και του νέου Προέδρου.

  Κοινή συνισταμένη των χαιρετισμών των παρισταμένων βουλευτών και κομματικών στελεχών ήταν η διαπίστωση πως η ύπαρξη ισχυρής Νεολαίας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για ένα πατριωτικό και ριζοσπαστικό πολιτικό κίνημα σαν τον ΛΑ.Ο.Σ. Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε Συνέλευση Στελεχών της ΝΕ.Ο.Σ. όπου εγκρίθηκε το νέο οργανωτικό πλαίσιο ανάπτυξης με το οποίο θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η Νεολαία.

  Ανακοινώνεται πως η νέα σύνθεση της Κεντρικής Διοίκησης της ΝΕ.Ο.Σ., είναι η εξής:

  Διοικητικό Συμβούλιο
  Πρόεδρος: Παναγιωτακόπουλος Ιωάννης
  Επίτιμος Πρόεδρος: Καράμπελας Παναγιώτης
  Αντιπρόεδρος - Υπεύθυνος Φ.Ο.Σ.: Αρβανίτης Ειρηναίος
  Αντιπρόεδρος - Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Χρύσης Ιωάννης
  Αντιπρόεδρος - Συντονιστής Βορ. Ελλάδος: Μαυρίδης Χρήστος
  Υπεύθυνος Τύπου και ΜΜΕ: Τρίκαρδος Αλέξιος
  Υπεύθυνος Οργανωτικού: Λάππας Ζαχαρίας
  Υπεύθυνος Οικονομικών και Διαχείρισης: Τσολιάκος Θεόδωρος
  Υπεύθυνη Γυναικών: Νταουντάκη Ελένη
  Γραμματέας Βορείου Ελλάδος: Παρασκευόπουλος Δημήτριος

  Συντονιστικό Νοτίου Ελλάδος
  Γραμματέας: Κυριακάκης Αλέξανδρος
  Υπεύθυνος Οργανωτικού: Τζιωτάκης Παναγιώτης
  Υπεύθυνος Τύπου και ΜΜΕ: Καλαντώνης Ιωάννης
  Υπεύθυνος Πολιτικής Δράσης: Βραχνής Γεώργιος

  Κατηγορία: