Συνάντηση Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου στην Αθήνα

  • Δημοσιεύτηκε: 12 Οκτώβριος 2013

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου η συνάντηση στελεχών Νεολαίας στην Αθήνα. Με σκοπό την διαμόρφωση κοινού πολιτικού λόγου και την ανάπτυξη μεθοδολογίας πολιτικής δράσης, ώστε το κίνημά μας να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή του, σε κλίμα αγωνιστικής εγρήγορσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνάντησης. Συμμετείχαν μέλη των γραμματειών της περιφέρειας, καθώς και στελέχη της Κεντρικής Διοικήσεως.

    Στην συνάντηση, που αποτελεί μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας εσωτερικών διαδικασιών, παρέστησαν ο αρχηγός του κινήματος Μάνος Κώνστας και μέλη του Πολιτικού Γραφείου, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Κουριαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στην συνάντηση δόθηκε έντυπο υλικό στους συναγωνιστές, έγινε αναφορά στις ιδεολογικές αρχές του κινήματος, συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αλλά αναλύθηκε και η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση με όλες τις παρενέργειες που βάλλουν τον πολίτη την κοινωνία, αλλά και το Έθνος.

    Το σημαντικό και ουσιώδες της συνάντησης ήταν η χάραξη, ο σχεδιασμός και ο τρόπος υλοποίησης των αγωνιστικών ενεργειών. Οι συναγωνιστές του Πολιτικού Γραφείου ουσιαστικά έδωσαν οδηγίες στους τομείς που θα εστιάσουν τον αγώνα. Η νέα φάση στην οποία έχει εισέλθει ήδη το Εθνικιστικό Κίνημα, χρειάζεται πολιτικές πρωτοβουλίες, αλλά και σοβαρότητα, καθώς οι ευθύνες απέναντι στην πατρίδα και την κοινωνία είναι αυξημένες.

    Κατηγορία: