Συμμετοχή στην τελετή μνήμης για την Μικρασιατική Γενοκτονία

  • Δημοσιεύτηκε: 19 Σεπτέμβριος 2004

    Η Νομαρχιακή Οργάνωση Καρδίτσης, συμμετείχε οργανωμένα με πολυάριθμη αντιπροσωπεία στην επίσημη τελετή που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσης την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Ηρώο της πόλης για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

    Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και παρακολούθησε με κατάνυξη την τελετή, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η σχεδόν παντελής απουσία των πολιτικών αρχών.

    Από τους 5 βουλευτές του νομού μόνο ένας βουλευτής της αντιπολιτεύσεως (ΠΑΣΟΚ) ήταν παρών ενώ η απουσία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος συνοδεύτηκε από την απουσία των πάσης αποχρώσεως εκλεγμένων της Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως πλην 1 (ενός!) Νομαρχιακού Συμβούλου.

    Η Δημοτική Αρχή δεν μας εξέπληξε με την απουσία της από μία εορτή εθνικής μνήμης, ενώ την τιμή του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσης διέσωσε η παρουσία του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργανώσεως του Ελληνικού Μετώπου και εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Καρδίτσης ιατρού Κώστα Καρδαρά, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Νομαρχιακής Οργανώσεως Καρδίτσης του Ελληνικού Μετώπου.