Συγκέντρωση της Φ.Ο.Σ. στην Αθήνα ενόψει των φοιτητικών εκλογών

 • Δημοσιεύτηκε: 29 Μάρτιος 2008

  Στο κατάμεστο και γεμάτο παλμό από τους συγκεντρωμένους ΦΟΣίτες αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ. πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου η προεκλογική συγκέντρωση της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού ενόψει των εκλογών της 9ης Απριλίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, βουλευτές και πλήθος κομματικών στελεχών.

  Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης» καθηγητής κ. Χρήστος Γούδης, καθώς και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Απόστολος Μπαμίχας.

  Ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και ο υπεύθυνος της Φ.Ο.Σ. Ρένος Αρβανίτης τόνισαν την πρωτοφανή για τα δεδομένα του πατριωτικού κινήματος ανάπτυξη της φοιτητικής νεολαίας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Καθ' όλη την διάρκεια των ομιλιών ακουγόταν από τους παριστάμενους ΦΟΣίτες το σύνθημα «Πέρυσι 3 και φέτος 15, του χρόνου σε 225, έρχεται η ΝΕ.Ο.Σ., έρχεται η Φ.Ο.Σ., ξαναγεννιέται ο Ελληνισμός», δείγμα της ανάπτυξης της Φ.Ο.Σ. που πλέον συντελείται με γεωμετρικούς ρυθμούς και είναι βέβαιο πως στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο έντονη.

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως η Νεολαία και ιδιαιτέρως όσοι φοιτητές δραστηριοποιούνται υπό τόσο αντίξοες συνθήκες στα Πανεπιστήμια αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας. «Θέλουμε άσυλο ιδεών και όχι τραμπουκισμών» τόνισε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους φοιτητές.

  Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 9 Απριλίου. Η Φ.Ο.Σ. έχει οργανωθεί, αναπτύσσεται συνεχώς και αυξάνει την παρουσία της στις Σχολές. Αυτό που μένει είναι να δώσουν και οι Έλληνες πατριώτες φοιτητές την απάντησή τους στην κάλπη της 9ης Απριλίου.

  Κλείνουμε με ένα σύνθημα που ακούστηκε κατ' επανάληψη στην συγκέντρωση της Φ.Ο.Σ. «Η Φ.Ο.Σ. ξαναξεκίνησε γερά με τσαμπουκά, τα Πανεπιστήμια θα είναι Ελληνικά!»

  Κατηγορία: