Στο έλεος οργανωμένης επίθεσης η Πατρίδα μας

 • Δημοσιεύτηκε: 30 Αύγουστος 2007

  Η εγκληματική ανυπαρξία και ανευθυνότητα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων σε ότι αφορά την οικολογική φροντίδα της Πατρίδος, δεν έχει τέλος. Εφόσον δεκαετίες τώρα, η ανεπάρκειά τους, μας έχει επιφέρει:

 • τον περιορισμό της οικονομικής μας ανάπτυξης,
 • την απεμπόληση της Εθνικής μας κυριαρχίας σε όλα τα μέτωπα,
 • την παραχώρηση της Πατρίδος στον ασύδοτο εποικισμό από αλλόθρησκους και αλλόφυλους,
 • την πλήρη απαξίωση του κοινωνικού κράτους στην συνείδηση των πολιτών,
 • την αποδυνάμωση και αποδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών και σωμάτων ασφαλείας και προστασίας της Πατρίδος,
 • την διάβρωση και εκτροπή της ηθικής δομής της Ελληνικής Κοινωνίας,
 • την αποσύνθεση των θεσμικών δομών του Κράτους,
 • την παράδοση στα πλαστογραφικά κελεύσματα εξωτερικών και εσωτερικών ανθελληνικών κέντρων, της Ελληνικής Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

  Έρχονται τώρα οι αποτυχημένοι, αλλά ευκατάστατοι αυτοί διαχειριστές της «καμένης γης» του '74, '81, '89, '93, '96, 2000 και 2004, να μας στερούν -με την εγκληματική ανυπαρξία τους- την ίδια την αναπνοή μας, την ίδια την ζωή μας.

  Δεκάδες εκατομμύρια στρέμματα πνευμόνων πρασίνου έχουν καταστραφεί τα τελευταία 30 χρόνια. Η τελευταία καταστροφή σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα με τόσους νεκρούς δημιουργεί πλέον σοβαρό κίνδυνο για όλους τους κατοίκους της. Όλα αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που κυβερνούν, δεν αγαπούν την Ελλάδα, δεν αγαπούν τους ανθρώπους της και δεν αγαπούν την φύση της. Αγαπούν μονάχα τον εαυτό τους. Αλλιώς θα είχαν οργανώσει ουσιαστική πρόληψη.

  Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες αδίστακτοι εμπρηστές καίνε, ελάχιστες φορές συλλαμβάνονται, αλλά ποτέ δεν βλέπουμε την παραδειγματική τιμωρία. Η Πολιτεία για τέτοιες περιπτώσεις, όπως και για τους εμπόρους ναρκωτικών (όχι τα βαποράκια) και τους παιδεραστές, θα έπρεπε να αναθεωρήσει την κατάργηση της θανατικής ποινής. Δυστυχώς όμως αυτό θα απαιτούσε σοβαρό κράτος πρόληψης, πρόνοιας και ασφάλειας.

  Τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς όμως από ένα «βαλτωμένο» πια πολιτικό σύστημα που καθημερινά διολισθαίνει όλο και περισσότερο την Πατρίδα. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πως άλλη λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να πάνε σπίτια τους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Κατηγορία: