Στις 25 Ιανουαρίου δίνουμε την «μάχη της ελπίδας», πρώτα και πάνω από όλα για την Ελλάδα

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουάριος 2015

  Να ʽμαστε και πάλι εδώ, η κάλπη καλεί τους πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους και να κάνουν την επιλογή τους για το ποια Ελλάδα θέλουν! Για τους Έλληνες όμως, το ερώτημα συνδέεται άμεσα με το ερώτημα σε ποιόν θα ανήκει η Πατρίδα μας;

  Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής. Οι Νεοέλληνες φύγαμε από τον δρόμο του Χριστού και πήραμε τον δρόμο του χρυσού.

  Η Πατρίδα μας, τα τελευταία 40 χρόνια έθρεψε πολιτικά φίδια και κοινωνικά σκουλήκια στον κόρφο της, τα οποία δηλητηρίασαν και κατασπάραξαν τα σωθικά του ευλογημένου τόπου που για χιλιετίες αποτελεί περιοδική φύτρα δημιουργίας και αναγεννήσεων για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε στην μεγάλη αδυναμία να αντιμετωπίσουμε την γερμανική επέλαση η οποία προσπαθεί, μέσω «ευρωζώνης» να ανακαταλάβει τον ευρωπαϊκό Νότο που έχασε από την Pax Americana το 1945. Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό οι συγκυβερνήσεις, αλλά και οι «αντιπολιτεύσεις» της τελευταίας καίριας τριετίας, φάνηκαν ανίκανες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τον υπερασπιστούν. Αντιθέτως για να αντιμετωπίσουν τα αδιέξοδά τους εστράφησαν ληστρικά επάνω του, λεηλατώντας τις όποιες οικονομίες μας, των παιδιών μας και των εγγονιών μας.

  Την κρίσιμη αυτή τριετία, ο ελληνικός λαός απώλεσε τον χρήσιμο συμπαραστάτη του και εκφραστή των αυθεντικών εθνικών του ανησυχιών του, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Εδώ φάνηκε η μεγάλη απουσία του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, από την Βουλή. Η ύποπτη και ανήθικη επίθεση λεηλασίας του ΛΑ.Ο.Σ. από βουλευτές και στελέχη, φανέρωνε από την πρώτη στιγμή ότι υπήρχε σχέδιο για να μην είναι στην Βουλή ο Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που ξέρει να λέει όχι στην υπογραφή της δεύτερης δανειακής σύμβασης και να αποχωρεί από την κυβέρνηση, ο άνθρωπος που έχει πλέον στα χέρια του την γνώση των συναντήσεων πολιτικών (και όχι μόνο) με τον Χριστοφοράκο της Siemens και πολλά άλλα. Η «βιντεο-ξεφτίλα Μπαλτάκου - Κασιδιάρη» απεκάλυψε και για τον πλέον άπιστο την ανήθικη υπονόμευση του ΛΑ.Ο.Σ. από την ΝΔ προς χάριν και της Χρυσής Αυγής.

  Το πρόσφατο «τσουνάμι λάσπης» την στιγμή που ο ΛΑ.Ο.Σ. έδειχνε φανερή ανάκαμψη, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τον τρόμο που προκαλεί στην διαπλοκή, η είσοδος του ξανά στην Βουλή. Τον Γιώργο Καρατζαφέρη δεν τον θέλουν στην Βουλή, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το ελληνικό κράτος, υπηρετώντας πάντα τους τοκογλύφους εντολοδότες της ελληνικής πολιτικής.

  Αυτοί οι άθλιοι κομπάρσοι της κακής ώρας, σήμερα προσπαθούν να ανασυνθέσουν και να διαιωνίσουν την σαπίλα τους, στήνοντας έναν «νέο» δικομματισμό που και τα δυο μέρη του είναι νεοταξικά παράγωγα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.

  Αγαπητοί φίλοι,

  Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, απομονώσετε, όλους εκείνους που συνεχίζουν και τώρα να σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί κατά καιρούς, για αρκετούς από εμάς, να έχει κάνει κάποιες ατυχείς επιλογές, και να μας πίκρανε, αυτό δεν αλλάζει το κυρίαρχο γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πατριώτης πολιτικός, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την «κερκόπορτα» στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον εθνικό λόγο και τον αντίλογο στην παρακμή, αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη (κάποια τον «εγκατέλειψαν» με τον χειρότερο τρόπο), αλλά και εθνική ατζέντα με αιχμή την λαθρομεταναστευτική εισβολή, τον ανθελληνισμό στην Παιδεία, την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας, την ληστρική οικονομική πολιτική των τροϊκανών πραιτοριανών κ.α.

  Τώρα επιβεβαιώθηκε η λύσσα, με την οποία η Τρόικα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την μη-είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή και τώρα ξαναπροσπαθούν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχωρήσει ακόμα και από την κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία. Στις εκλογές του 2012, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τιμωρήθηκε σκληρά, από ένα ολοκληρωτικό σύστημα οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής, αλλά στη πραγματικότητα περισσότερο τιμωρηθήκαμε εμείς, και μόνο εμείς μπορούμε με την ψήφο μας να δώσουμε τέλος στην ταλαιπωρία μας.

  Είναι λοιπόν διπλό μας χρέος να αγωνιστούμε με πείσμα ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την Πατρίδα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές στην βουλή, με όσους περισσότερους εθνικιστές βουλευτές. Στις 25 Ιανουαρίου 2015, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη, ας μας οδηγήσει η λογική τώρα και η πίστη, και όχι ο θυμός, του 2012. Την επόμενη ημέρα η Πατρίδα δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτη στην «αναγεννόμενη μεταπολιτευτική λαίλαπα». Οι μάχες που έχουν να δοθούν στην Βουλή για την εθνική κυριαρχία και συνέχεια, μπορούν να δοθούν μονάχα από συνειδητούς πατριώτες που βάζουν πάνω από όλα και πρώτα από όλα την Ελλάδα!

  Θυμηθείτε την Βουλή, πώς ήταν με το ΛΑ.Ο.Σ. και πώς τα δυο τελευταία χρόνια χωρίς τον ΛΑ.Ο.Σ.! Θέλουμε μια «σκληρή και αντιδραστική» αλλά άκαρπη αντιπολίτευση ή μια σταθερή πατριωτική και παρεμβατική αντιπολίτευση που δεν μπορεί να περιθωριοποιηθεί; Η «χαμένη ψήφος» αφορά τον εγκλωβισμό δυναμικών ψήφων σε άκαρπη κοινοβουλευτική παρουσία. Εμείς θέλουμε η ψήφος μας να έχει ουσιαστική παρεμβατικότητα στην Βουλή.

  Η χρησιμότητα του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι αδιαμφισβήτητη και απαραίτητη. Αποτελεί την μόνη σοβαρή επιλογή αντίστασης και το γεγονός ότι μπόρεσε μετά την «καταιγίδα» του 2012, να ξαναστήσει το κόμμα, όχι σε υπάρχοντες (μικρο ή μεγαλο)αστέρες, αλλά σε μια αυθεντική λαϊκή βάση που δουλεύει πόρτα-πόρτα και έμεινε πίστη μαζί με όλους αυτούς που τώρα πρωτοήρθαν και έχουν πεισθεί για την εθνική αναγκαιότητα και που κατάφερε να φθάσει στο 2,8% στις Ευρωεκλογές του Μαϊου 2014.

  Αγαπητοί φίλοι,

  Θυμηθείτε πόσες φορές, στα 12 χρόνια που υπάρχει το ΛΑ.Ο.Σ., στην Ευρωβουλή ή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπερασπίστηκε την Πατρίδα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θυμηθείτε ότι ποτέ δεν έδρασε με τρόπο που έβλαψε την Πατρίδα. Μπορεί μερικές φορές να τον θέλαμε πιο σκληρό ή πιο «ακραίο», αλλά πάντα ήταν τα χρόνια αυτά το εθνικό ανάχωμα στην κοινωνία.

  Αγαπητοί φίλοι,

  Οι Έλληνες εθνικιστές, οι οποίοι είμαστε οι ενεργοί πατριώτες στην κοινωνία, δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε δειλοί, ούτε συμφεροντολόγοι. Το ανάχωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., είναι το δικό μας «ύψωμα» που πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία, όσο και να βομβαρδίζεται, διότι εδώ επάνω κυματίζει η Γαλανόλευκη. Στο δικό μας «ύψωμα» δεν θα κυματίσει ξένη σημαία, ούτε του Μεσοπολέμου, ούτε της σημερινής Νέας Τάξης. Αυτό το εγγυάται η Ιστορία μας, την οποία εμείς καθημερινά σε ολόκληρη την Πατρίδα, την γράφουμε με τον αγώνα και την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον Έλληνα.

  Πάνω και πρώτα από όλα στην καρδιά μας, η Ελλάδα.

  Κατηγορία: