Στην Ισλαμική Διάσκεψη "Βόρεια Κύπρος" και "Μακεδονία"

  • Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμβριος 2000

    Σε μία νέα εχθρική προς την Ελλάδα ενέργεια προχώρησαν οι μουσουλμανικές χώρες. Κάλεσαν στην Παγκόσμια Ισλαμική Διάσκεψη, που διεξήχθη στο Κατάρ (9-14 Νοεμβρίου 2000), την "Βόρεια Κύπρο" και την "Μακεδονία". Την "Βόρεια Κύπρο" αντιπροσώπευσαν ο "πρόεδρος" Ραούφ Ντενκτάς και ο "υπουργός" Εξωτερικών και Άμυνας Ταξίν Ερτογρούλογλου. Ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Ογκάρ Ζιάλ δήλωσε πως αναμένει την αναγνώριση της "Βόρειας Κύπρου" από όσο το δυνατόν περισσότερες μουσουλμανικές χώρες.

    Το ψευδοκράτος, όπως το αποκαλούν οι πολιτικοί μας νομίζοντας πως με τέτοιες λοιδωρίες θα λυθεί το Κυπριακό, συμμετείχε στην Διάσκεψη με το καθεστώς του παρατηρητή. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει όποιος επισκεφθεί τον πίνακα των χωρών - παρατηρητών της Διάσκεψης. Η "Βόρεια Κύπρος" αναφέρεται ως Τουρκική Μουσουλμανική Κοινότητα της Κύπρου (Turkish Muslim Community of Kibris), η οποία συμμετέχει από το 1979 στις Ισλαμικές Διασκέψεις. Η "Μακεδονία", όπως όλος ο κόσμος αποκαλεί το βουλγαρικό κράτος των Σκοπίων, συμμετείχε με το καθεστώς του προσκεκλημένου, όπως φαίνεται στον πίνακα των χωρών - προσκεκλημένων της Διάσκεψης. Επιπλέον συζητήθηκε το ζήτημα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη της Διάσκεψης.

    Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Birlik" (Ένωση) "το Κατάρ έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και απαγόρευσε την είσοδο σε Ελληνοκύπριους διπλωμάτες που προσπάθησαν να μεταβούν στην Διάσκεψη". Προφανώς πρόκειται για την ανταπόδοση των μουσουλμανικών χωρών για την άδεια ανέγερσης τζαμιού στην Παιανία. Βασικοί οργανωτές της Ισλαμικής Διάσκεψης είναι οι αραβικές χώρες, οι οποίες έδειξαν πάλι το πραγματικό τους πρόσωπο σε όσους Έλληνες δεν το ήξεραν. Ξυπνήστε Έλληνες και μην αφήνετε να μας ταπεινώνουν οι κάθε λογής βάρβαροι.