Πορεία διαμαρτυρίας εναντίον της νέας γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας

  • Δημοσιεύτηκε: 19 Δεκέμβριος 2009

    Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πλήθος Ελλήνων πατριωτών συμμετείχε στην πορεία που διοργάνωσε η ΝΕ.Ο.Σ. στην Αθήνα εναντίον των ανθελληνικών επιλογών του Υπουργείου Παιδείας. Η τοποθέτηση ανθελλήνων, υπερασπιστών της Νέας Τάξης πραγμάτων που υπαγορεύει την εθνική και πολιτισμική ισοπέδωση, σε νευραλγικούς τομείς, όπως αυτός της Γενικής Γραμματείας Παιδείας (Θάλεια Δραγώνα), έδωσε το έναυσμα σε 900 περίπου Έλληνες πατριώτες να βγουν στο δρόμο και να διατρανώσουν την αντίρρησή τους και την πρόθεσή τους να μην συνταχτούν με αυτό που η διεθνιστική ιδεολογία πρεσβεύει και επιβάλλει.

    Δίπλα στους νέους και νέες φιλοπάτριδες βρέθηκαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Ηλίας Πολατίδης και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Δυναμικό παρόν έδωσαν και άλλα στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, καθώς και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Δυναμικό παρόν επίσης έδωσαν συναγωνιστές από την Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα, μέλη του συλλόγου «Παλαίχθων», καθώς και καθηγητές από την Πατριωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών.

    Στο τέλος της πορείας ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, καθώς και η υπεύθυνη Βορειοηπειρωτικού Τομέα της ΝΕ.Ο.Σ. Αθηνά Κρεμμύδα, θυροκόλλησαν την διαμαρτυρία στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

    Έξω οι ανθέλληνες από την εκπαίδευση!