Ο Χρήστος Χαρίτος στην Σαλαμίνα

  • Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτώβριος 2010

    Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Χρήστος Χαρίτος επισκέφθηκε με τον Σπύρο Βάιλα την Σαλαμίνα στις 23 Οκτωβρίου. Το μεσημέρι μίλησε στα μέλη και του φίλους της Τ.Ο. Σαλαμίνος του ΛΑ.Ο.Σ., παρουσία του προέδρου της Χρήστου Πατάπη και της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου του συνδυασμού Ελευθερίας Κιμούλη.

    Το απόγευμα ο κ. Χαρίτος συναντήθηκε με τους κυριότερους υποψηφίους δημάρχους του νησιού. Με την κ. Νάννου, τον κ. Αγαπίου, τον κ. Ράπτη, τον κ. Παπασάββα και τον κ. Τσαβαρή. Ο κ. Χαρίτος εξήγησε στους υποψήφιους δημάρχους το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Αττικής Οδού». Παράλληλα, τόνισε την αναγκαιότητα της εκλογής δεξιού δημάρχου στην Σαλαμίνα και την αποφυγή των πεπραγμένων της περασμένης τετραετίας, όπου οι προσωπικές έριδες των δεξιών συνδυασμών οδήγησαν στην εκλογή του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ.

    Σε δήλωσή του σε τοπική εφημερίδα, ο Χρήστος Χαρίτος είπε χαρακτηριστικά: «Σε ότι με αφορά, θα πράξω ότι είναι δυνατόν για να χάσει το ΠΑΣΟΚ τον δήμο Σαλαμίνος. Ας κάνουν και οι υπόλοιποι αυτό που τους αναλογεί».

    Στην επόμενη επίσκεψη στην Σαλαμίνα θα γίνει συνάντηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, με θέμα την ανάδειξη και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, με επίκεντρο τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.